|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και τα ψαρια μου περναν ασθενεια...σκεφτηκα να πουτηνω το διαιτολογιο του...
δλδ. για τροφη εγω χρησημοποιω sera vipagran (ως βασικη) , sera sun (για το βραδυ) , tetra pro (μια φορα στο τοσο) και που και που βαζω το βραδυ μια λεκανη γεματη νερο στη βεραντα και το πρωι , βγαζω μελικα απο τα κουνουπια που εχουν πεσει μεσα και δινω λιγα στους δισκους... απλα δεν ξερω αν τα ταιζω σωστα , καθως πιστευω οτι χων βαρεθει την ιδια τροφη συναιχεια (ιστευω).. τι αλλο μπορω να ταισω; |
|
||||
|
||||
![]()
Μη φανταστείς ότι έχω ιδιαίτερες γνώσεις, απλά επειδή εμπλούτηνα και εγώ τη διατροφή τους τώρα (χωρίς να περνάνε όμως αρρώστια) χρησιμοποιώ 2 κανονικές-βασικές τροφές 3 φορές την εβδομάδα, σκόρδο 2 φορές την εβδομάδα (μόνο σκόρδο αυτές τις 2 φορές) και DAFNIA με GRANULAT της Tropica άλλες 2 φορές (μόνο αυτά πάλι). Τώρα..θα σε βοηθήσουν περισσότερο οι ''ειδικοί'', έχεις και δίσκους που δεν έχω ιδέα ακόμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή Σταύρο ταΐζεις με νύμφες κουνουπιών τους δίσκους σου που δημιουργούνται στη λεκάνη ή με ότι κόνωψ πέσει μέσα????
|
|
||||
|
||||
![]()
με νυμφες κουνουπιων , αλλα καποιες φορες οπως ταιζω πευτουν και κουνουπια μεγαλα οπως ειναι....
υπαρχει προβλημα αμα πεσει ενα κουνουπι οπως ειναι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απ'ότι ξέρω οι νύμφες δεν δημιουργόνται μέσα σε μια νύχτα ούτε και με τον τρόπο που αναφέρεις Παράθεση:
Από την άλλη τώρα...Εχω την εντύπωση πως το κουνουπάκι δεν είναι και το ότι καλύτερο... Νομίζω... Ας απαντήσει κάποιος με μεγαλύτερη πείρα σε αυτό το θέμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μεζές
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δλδ δεν υπαρχει προβλημα;
ειχα βεβαια καποια περιοδο που τα ταιζα συναιχως....(καθε μερα σχεδον) απο 2 λεκανες που αφηνα καιρο εξω.... μια φορα ειχα προσπαθησει ναμαγειρεψω καρδια μοσχαριου...μονο που δεν δηλητηριασα τα ψαρια! δεν το ξαναδοκημασα ποτε..... θα τα στειλω πριν ην ωρα του! |
|
||||
|
||||
![]()
grigoriou_s μας έδεσες κόμπο..
Βρε συ... Που και που ή καιρό έξω???? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και την καρδιά πού την βρήκες; και πώς την μαγείρεψες;
Λ.Μαραθώνος 45, Άνοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανες τροφες | capetanakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 12-04-07 19:26 |
ΤΡΟΦΕΣ-ΛΑΜΠΕΣ | steady | Malawi | 24 | 10-01-07 20:43 |
κατεψυγμενες τροφες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-03-05 22:42 |
Ιck και κατεψυγμενες τροφες. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-10-04 23:01 |