|
|
||||
|
||||
![]()
Να ο πλεκο μου!!Τωρα το καλοκαιρακι τον εχω πηξει στα φρουτα! Τρελαινεται με καρπουζι μαγκο και πεπονι.Πλεον του ξινιζει λιγο το αγγουρι και ταμπλετα σπιρουλινας...ουτε να τη βλεπει!!!Παρολες τις λιχουδιες...ναι τρωει ακομα αλγη!!Εχει φτασει κοντα 15-16εκ και ειναι απιστευτα φιλησυχος.
Τωρα τα (-) Βγαινει απο τις 10 το βραδυ μεχρι 12(δλδ οταν σβηνουν φωτα) και λιγο το πρωι.Πως θα το κανω να αισθανθει πιο ανετα? Α,και τι ειδος ειναι τελικα??
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου που τον ταίζεις τέτοιες τροφές τόσο συχνά
![]() Για να βγαίνει πιο πολύ,τάιζε το πρωί,μόλις ανάψουν τα φώτα...Τότε δεν θα έχει να περιμένει να σβήσουν για να φάει...Επίσης βάλε ακόμα περισσότερες κρυψώνες... Για αναγνώριση δεν είναι καλές οι φωτό αλλά μάλλον Pterygoplicthys pardalis θα είναι γιατί έχει πάνω από 12ακτίνες στο ραχιαίο του...
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφος .....το καρπουζι το βαζεις με την φλουδα η το καθαριζεις ....βουλιαζει κατευθειαν..???
|
||||
|
||||
![]()
έχω και έγω 1πλέκο λίγο μεγαλύτερο.έχει πάρα πολύ πλάκα
και είναι πολύ ήσυχος.και φυσικά είναι πολύ λαίμαργος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sorry που δεν απαντησα.Ελειψα 10μερες Θεσσαλονικη...Καρπουζι το κοβω το φλουδι και το στερεωνω σε ενα ελλατηριο<ψαξε screwcumber>.
Κωστα το ενυδρειο μου εγινε δασος(ευτυχως δεν καιγεται!) και κυκλοφορει ανενοχλητος!
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι για σένα Δημήτρη...Φρόντισε μόνο να υπάρχει και χώρος για κολύμπι...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το καινουργιο καμαρι μου... | vasilakis | Δίσκοι | 4 | 13-08-07 11:37 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το καμαρι μου σουλουπωθηκε... | vasilakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 22-12-06 21:49 |