|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν,
Από φωτισμό έχω δυο λάμπες Τ8 μια ακτινική και μια απλή και θα ήθελα να μου πείτε πως σας φαίνεται ,διότι έχω την εντύπωση ότι η ακτινική υπερισχύει... ο βράχος, το ξέρω , θέλει φτιάξιμο μην φωνάζετε.... όλα σιγά σιγά θα φτιάξουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η απλή πόσα kelvin είναι?
Το θέμα είναι καθαρά αισθητικό μιας και δεν έχεις (?) κοράλλια απαιτητικά σε φως. Οπότε περί ορέξεως.... Εμένα μου αρέσει .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aν και δεν μπορώ να δω καθαρά αυτό που λες ,όσο και να μην είναι απαιτητικά τα κοράλλια σου σε φωτισμό θα έλεγα να αντικαταστήσεις τις Τ8 με Τ5.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
12000
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση μια χαρά είναι το ενυδρείο, ο στόχος σου από ότι έχω καταλάβει έτσι κι αλλιώς δεν είναι τα κοράλλια. Αν λοιπόν σ' αρέσει εσένα ο φωτισμός (κατά τη γνώμη μου μια χαρά είναι) ασ' τον έτσι. Κατά τη γνώμη μου περισσότερα προβλήματα θα έχεις αν τον αυξήσεις παρά όφελος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Θαναση , το ενυδρειο σου ειναι μια χαρα ετσι ...δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις λαμπες .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι λέτε για αρχή; | gpalog | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 05-06-07 21:52 |
Δίσκους...!!! τι λέτε να το προσπαθήσω; | akisk | Δίσκοι | 16 | 18-04-07 17:38 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Λέτε να γίνω γιαγιά? | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-09-03 20:34 |
Εσείς τι λέτε για το νέο μου ενυδρείο? | rtolemeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-03-03 16:20 |