|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Θα ήθελα να ρωτίσω ποιοι είναι οι κανόνες τώρα στα αεροδρόμια.. Για παράδειγμα αν αγορασω κάποιο ψάρι απο άλλη χώρα, ή κάποια φυτά ή κάποιο άλλο ζωό πχ χελώνα πως θα μπορώ να τα φέρω στην Κύπρο..? Για εξοπλισμό ενυδρείου, αυτά μεταφέρονται κανονικά έτσι, μέσα στις αποσκευές.?..? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οτι εχει νερο, στις απσκευες χωρις προβλημα.
Στο χερι δεν περναει οτι και να πεις. |
|
||||
|
||||
![]()
δήλαδη ψαρια εντος ευρωπαικης ενωσης στις αποσκευες αφοβα ε?
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτάνε πολλές φορές αν υπάρχει κάτι υγρό στις αποσκευες
αλλά εγώ που μεταφερώ λάδι συνέχεια δεν μου έχει τύχει κάτι απρόοπτο. Εννοείται οτι λέω όχι. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τον εξοπλισμό εντάξει, μπορεί κανείς να τον πακετάρει καλά για τυχόν ατυχήματα και να τον έχει στις αποσκευές...
Αλλά τι γίνεται με τα ψάρια.... Δεν θα στρεσαριστούν από το ταρακούνιμα...?? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Yπάρχουν πολλοί τρόποι για ασφαλή μεταφορά των ψαριών μέσα στις αποσκευές.
Εξαρτάται από το μέγεθος τους και την διάρκεια του ταξιδιού. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κανόνες Λειτουργίας του Greek Aquarist Board. | george | Greek Aquarist's Boards | 0 | 30-09-06 10:22 |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |