|
|
||||
|
||||
![]()
1) 10ευρω δεν ειναι πολλα για εναν μετασχηματιστη?
2)ο καταστηματαρχης μου ειπε οτι μπορω να βαλω μεχρι 2 ανεμιστηρακια στον καθενα κοβοντας καλωδια και συνδεοντας 3) υπαρχει μετασχηματιστης με πολαπλα βισματα που να κουμπωνουν χωρις κοψιμο καλωδιων Αλλο παλι.Μιλαγα με ενα φιλαρακι στο φροντιστηριο περι καυσωνα.Μου πε οτι ο πατερας του στο συνεργειο συνδεσε εναν ανεμιστηρα ψυγειου αυτοκινητου με μπαταρια αυτοκινητου και βγαζει τρελη ψυξη.Τι λετε?Ο ελιγουελ 45ευρω και μπαταρια με 40.Ανεμιστηρα απο νεκροταφειο αυτοκινητων.Τωρα οσο αναφορα την ιδεα τι λετε? ΥΓ>Βαρεσε στη Τουρκια 55-60βαθμους.Τι γινεται?Θα ψηθουμε σε μια 10ετια
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω εγω τον πηρα 8 ευρω china βεβαιως
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alan boy : 28-06-07 στις 13:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
1.) Ανάλογα τον Μ/Τ
2.) Ανάλογα τα mΑ 3.) Όχι Αν ο "ανεμιστήρας αυτοκινήτου" είναι για την ψύξη του νερού στο ψυγείο...είναι τεράστιος, με θόρυβο και γενικά δεν... |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει αλλα το κοψιμο δεν το γλιτωνεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω πχ με 11 ευρω πηρα αυτον : http://www.ansmann.de/cms/no_cache/e...1%5Bpid%5D=464 που παιζει σε ολο τον κοσμο 2) Νομιζω πως εξαρταται απο τα mA του καθε ανεμιστηρα και απο τα mA που συνολικα ''σηκωνει'' ο μετασχηματιστης ..λογικα ναι , θα φθανει . 3) υπαρχει αυτο που θες αλλα δεν εχω δει καποιο με υποδοχη βυσματος σαν αυτου που φερουν τα ανεμιστηρακια pc ...ενα κοψιμο/ραψιμο μαλλον θα χρειαστει |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος....μήπως κάνουν οι φορτιστές από τα κινητά ;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνουν και οι φορτιστές κινητών .Εγώ δουλεύω με 2 τέτοιους και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα . Οι δικοί μου είναι παλιοι φορτιστές νοκια και βγάζουν 12v και 200mA
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι δικοι μου φορτιστες κινητων λενε '' Οutput : 4,9 VDC'' ή κατι τετοιο .
Αν το ανεμιστηρακι ειναι 12 vdc , θα ''γυρισει'' και με λιγοτερα volt αλλα δεν ξερω αν θα δουλευει σε πληρες capacity ...λογικα θα υπολειτουργει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετασχηματιστή (τροφοδοτικό) από παλιό modem έχω βάλει και είναι μια χαρά. Έχω 2 έναν στα 9.6V και έναν στα 12V. Στα 9.6 δουλεύει σχεδόν αθόρυβα το ανεμιστηράκι.
![]() Οι φορτιστές κινητών πάλι είναι συνήθως από 6.7V και κάτω και με λιγότερα mA. Οι ρυθμιζόμενοι γενικά είναι ακριβότεροι από τους απλούς αλλά δίνουν την δυνατότητα να δουλέψεις τα ανεμηστιράκια στα 9V που ΙΜΟ έχεις και καλή απόδοση και λιγότερο θόρυβο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλεκτρονικοί ή απλόι μετασχηματιστές;;; | Zisis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 17-01-07 20:48 |
Μετασχηματιστής Tridonic.Atco | Zisis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-01-07 17:19 |