|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και λίγους μήνες έχω 3 διάφανα ψαράκια αλλά δεν γνωρίζω τίποτα γι' αυτά.
Σήμερα είπα να ψάξω λίγο. Στην αναζήτηση του φόρουμ δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Είπα να ανοίξω θέμα να γνωρίσω τους διάφανους κατοίκους του ενυδρείου μου! Ευχαριστώ τον Σάκη (a-sakis) για τα λινκ που μου έδωσε: www.planetcatfish.com/cotm/cotm.php?article_id=47 www.thetropicaltank.co.uk/Fishindx/glasscat.htm θα χαρώ πολύ αν κάποιος-α έχει γνώσεις ή εμπειρίες από τα ψαράκια αυτά, και τις μοιραστούμε!!! Βάζω και φωτό από τα ψαράκια. Συγνώμη για τα χάλια τους, αλλά με κινητό να φωτογραφίσω διάφανα.... καταλαβαίνετε!!! Τα 2 που δεν φαίνονται καλά είναι glasscat (είμαι σχεδόν σίγουρη) το άλλο έχει αυτές τις μαύρες ρίγες και 8, ναι οκτώ, μουστάκια, μαύρα λεπτά σε ομοιόμορφη διάταξη γύρω από το στόμα του! Αναμένω τις απαντήσεις σας!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως το τρίτο είναι Kryptopterus macrocephalus;Γιατι ταιριάζει κάπως με τη φωτό...Φυσικά δεν είμαι σίγουρος λόγω της ποιότητας της φωτό...
|
||||
|
||||
![]()
lucy αυτά που σου είπα νομίζω ότι είναι..
..τώρα αυτό με τα 8 μουστάκια.... μήπως είναι διασταύρωση χταπόδι με glass-catfish...
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα μοιάζει πολύ αλλά δεν βλέπω τα 8 μουστάκια!
Σάκη γιατί βλέπεις 4 φωτό, 3 έβαλα! Χταπόδι;;;; χεχε
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
3 βλέπω,όχι 4
απλά δεν διακρίνω σε καμμία αυτό με τα 8 μουστάκια...
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ
Μ' έσκασες ευλογημένε!!!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τέλος πάντων δεν ξέρω κάτι άλλο να σου πω...sorry
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο καφέ έχει 2 βάσεις για φυτά. Λέω εκεί να κάνω ενυδρεία. Αυτές οι βάσεις είναι 1,6 μήκος και 0,4 φάρδος. Σε ένα ενυδρείο του μεγέθους αυτού θα μπορούσα να έχω το κοπαδάκι μου με τα διάφανα ... γατάκια μου;
Το μόνο που με προβληματίζει είναι το άμμεσο ηλιακό φως που δέχονται για λίγη ώρα σε ένα σημείο 40-50 εκ. Ποιό πολύ δεν τα πιάνει ο ήλιος. Φυσικά θα υπάρχουν κουρτίνες. Οι σκασμένες οι φωτό πάλι δεν ανεβαίνουν, εκείνα τα αφιλότιμα τα συνημμένα μου έσπασαν τα νεύρα!
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά θα είναι για τα διάφανα γατοψαράκια σου...Ο ήλιος δεν είναι πρόβλημα για τα ψάρια,απλά μπορει να σου δημιουργήσει λίγο πρόβλημα με την άλγη...Πάντως σε ενυδρείο μου που το χτυπάει ο ήλιος 1-2 ώρες έχω πολύ καλή ανάπτυξη στα φυτά και τα ψάρια έχουν χρώματα που δεν τα βλέπεις χωρίς αυτόν...
![]() Πρέπει οι φωτό να είναι του μεγέθους που σου επιτρέπει...Στο λέει όταν πας να ανεβάσεις...Αν είναι μεγαλύτερες δεν ανεβαίνουν...Αν δεν τα καταφέρνεις στείλε pm...
|
||||
|
||||
![]()
κωστα νομιζω τις μικραινει αμα ειναι μεγαλυτερες απλα με μια απλη συνδεση λογικα θα κανει 15λεπτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
να και οι φώτο μετά από ένα γερό σπάσημο νεύρων
![]() Οι βάσεις είναι διαχωριστικά για σαλονάκια. Το ερώτημα είναι αν θα έχουν πρόβλημα τα ψάρια με αγριοφωνάρες του στυλ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Όχι,δεν πιστεύω να ενοχλούνται από τις φωνές...Γενικά οι φωνές δεν περνάνε μέσα στο νερό παρα σιγανές...Αυτό που πιθανότατα θα τα ενοχλεί όμως είναι οι απότομες κινήσεις επεφημίας αλλά και τα πιθανά χτυπήματα του τζαμιού από πελάτες...
Παρεπιπτόντως,οι Chamaedorea elegans που ύπάρχουν αυτή τη στιγμή στα διαχωριστικά είναι υπέροχες και καλομεγαλωμένες...Ελπίζω να τις περιποιηθείς και αυτές... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα δω τι κάνω ... άλλωστε ακόμα είναι λίγο μακρυνό ... μάλλον του χρόνου θα γίνουν τα ενυδρεία.
Κώστα ασχολείσαι με την κηπουρική; Μου έκανε εντύπωση το σχόλειό σου για τις Chamaedorea elegans!
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσες να το πεις και έτσι...
![]() ![]() Φυσικά δεν αρκούμε στο να διαβάζω αλλά έχω και αρκετά...μερικά από αυτά μάλιστα γίνονται και μεγάλα... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαράκια στον πυθμένα. | oranda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 02-06-07 16:59 |
10 μικρά ψαράκια!... | memy | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 6 | 09-10-06 21:14 |
ζωντανά ψαράκια .. πακέτο !! | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 11-11-05 07:35 |
Διάφανα φύλλα σε Εχινοδορους!!! | Cristos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-11-04 19:26 |
Διάφανα Φύλλα (όχι Κρίνα...) | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 10-05-04 16:11 |