|
|
||||
|
||||
![]()
Χτες μου ήρθε το παραπάνω skimmer από aquaristic και θα ήθελα να μου εξηγήσετε τον τρόπο σύνδεσης του.Επίσης έχει ένα μικρό ράγισμα όπως φαίνεται στην φωτογραφία.Πως θα μπορούσα να το στεγανοποιήσω πλήρως αν και δεν έχω βάλει ακόμα μέσα νερό για να δω αν έχει διαροή.Τι πρέπει να τοποθετήσω στους σωλήνες ποια είναι η έξοδος και ποια η έίσοδος;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα το χρησιμοποιούσα αν έχει ράγισμα....
Πρέπει να επικοινωνήσεις με το aquaristic για να στο αλλάξουν. Θα έρθεις σε επαφή και με την μεταφορική (μάλλον UPS) οι οποίοι θα θελήσουν να δουν την συσκευασία (μην την πετάξεις, ούτε τα χαρτόνια τα εσωτερικά) έτσι ώστε να διαπιστώσουν αν ήταν δικό τους λάθος ή του καταστήματος. Ένας από τους δυο θα αναλάβει να στο αντικαταστήσει. Στην δική μου περίπτωση με σπασμένες λάμπες ανέλαβε την ευθύνη η UPS και έδωσε τα χρήματα απ΄ ευθείς στο aquaristic και αυτοί μου έστειλαν νέες λάμπες.
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με το Γιαννη ...αν και επισκευαζεται η ζημια ευκολα , καλο θα ηταν να εξαντλησεις καθε ενδεχομενο αποζημιωσης/αντικαταστασης αφου πηρες καινουργιο πραγμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή περίμενα πολύ καιρό περίπου ενάμιση μήνα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα να κανεις υπομονη αν χρειαζεται αλλο ενα μηνα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά θα επικοινωνήσω με aquaristic για να δούμε τι θα γίνει.Ευχαριστώ για την καθοδήγηση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EΠΙΛΟΓΗ Skimmer | angel1984 | Φίλτρανση | 1 | 30-01-07 12:18 |
Aναζήτηση Skimmer | angel1984 | Φίλτρανση | 6 | 06-01-07 17:01 |
Skimmer | dimitrig | Φίλτρανση | 4 | 12-09-06 13:00 |
Skimming the skimmer | Discos | Φίλτρανση | 4 | 21-11-03 00:03 |