|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω στο ενυδρείο 2 θέσεις για λάμπες. Όταν το πήρα είχε 2 Philips, η μια Aquarelle όπου βγάζει ροζ χρώμα και η άλλη γράφει πάνω TL-D 18W και βγάζει το κάνονικό άσπρο χρωμα που έχουν οι φθορίου. Όταν πήρα φυτά και έβαλα από το Pet shop μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω την Ροζ και μου έδωσαν της JBL την Tropica. Εσείς τι λέτε ποιες να βάλω από τις 3 και με ποια σειρά ποια μπροστα και ποια πίσω;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπροστα παντα βαζουμε τη ροζ και πισω την λευκη...... απο επιλογες,αφου εβαλες την tropica,θα σου προτεινα σαν πολυ καλη λευκη την arcadia fresh water.... καλη συνεχεια..... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορω να βάλω την Tropica και την Aquarelle και να μην βάλω την άσπρη; Αν ναι με ποια σείρα; Τώρα έχω την tropica πίσω και την Aquarelle μπροστά
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου αρεσει το οπτικο αποτελεσμα, ναι...
Αλλα εγω προτεινω να ξαναδεις την προταση του klaz για freshwater...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εαν εχουμε να βαλουμε λαμπες διαφορετιου φασματος,οπως βλεπουμε το ενυδρειο παντα τερμα πισω μπαινει η λευκη...... απο εκει και μετα οπως λεει και ο φιλος θανος παραπανω ολα ειναι σχετικα σε σχεση με το ανθρωπινο ματι.....κανε μια αναζητηση στον εξοπλισμο και θα βρεις πολλες-πολλες κουβεντες σχετικα με το θεμα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
H aquarelle δεν είναι ροζ, λευκή είναι.Θα μπορούσες να πεις ότι ίσως μπλεδίζει και λίγο.Για μένα δίνει το πιο ωραίο χρώμα απο όσες λευκές έχω δοκιμάσει.Για τη θέση τώρα μπροστά και πίσω συνιθίζεται να βάζουμε τη λευκή πίσω και τη ροζ μπροστά επειδή ίσως έτσι δίνεις και περισσότερο βάθος και πέφτει σχετικά λιγότερο φως στο μπροστινό τζάμι(αλγες). Ομως πιο σημαντικό για μένα είναι το αισθητικό αποτέλεσμα, δοκίμασε και βάλτες όπως σου αρέσει περισσότερο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες Τ5 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-12-06 16:19 |
Λάμπες PL | mcostop | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 27-02-05 16:01 |
Λάμπες | RGPOL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-02-04 15:34 |