|
||||
|
||||
![]()
πριν κανα χρονο το severum μου ειχε παρουσιασει συμπτωματα λευκης κηλιδας(ick?) εκανα θεραπειες ξανα και ξανα χωρις αποτελεσμα.. αποφασισα τελικα να σταματησω αφου το ειχα ταραξει στα φαρμακα και καπως μειωθηκαν τα λευκα στιγματα.. περιστασιακα εμφανιζε βεβαια κανενα στιγμα αλλα εφευγε μονο του και δεν εδινα σημασια.. τωρα τελευταια ομως αρχισαν να εμφανιζονται παλι αλλα πιο εντονα. τα στιγματα (κυριως στα πτερυγια) εξελισσονται σε λευκα οζιδια (μερικα και κοκκινα απο το αιμα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανεβαζω και τις φωτογραφιες μηπως βοηθησω..
|
|
||||
|
||||
![]()
S.O.S.- οι κυστεις εχουν μεγαλωσει παρα πολυ.. δεν ξερει κανενας τι να κανω..???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες...
Δες εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298 .... το συμπληρώσεις για να μπορέσουν όσοι γνωρίζουν να σου απαντήσουν... Caverman. |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικές πληροφορίες:
rio180, 2 μηνες σε λειτουργια, τα ψαρια μεταφερθηκαν απο το παλιο μου ενυδρειο, το severum το εχω εδω και 3 χρονια περιπου, στο ενυδρειο βρισκονται 2 clown, 1 pleco,1 albino red shark,1 severum, θερμοκρασια 25c, αλλαγες νερου καθε 1 με 2 εβδομαδες το 25-30%, ταισμα 1 φορα τη μερα (αυτο εγινε μετα απο δικη τους αποφαση! γιατι τη δευτερη φορα που τα ταιζα ετρωγαν ελαχιστη ποσοτητα και η υπολοιπη σαπιζε), μαρουλι και σπανακι που και που για το severum Μετρήσεις: NH3~0 με στικς: NO3~50 NO2~0 GH~7 KH~4 pH~7.2 Συμπτωματα ασθενειας: δερμα: οζιδια συγκεντρωμενα κυριως στη βαση του ενος θωρακικου πτερυγιου, λευκα κατα την αναπτυξη, μπορει και κοκκινα (λογω αιματος) αν εχουν μεγαλωσει αρκετα κινητικοτητα και συμπεριφορα: πολυ σπανια τριβεται σε αντικειμενα, επισης σπανια εχει μικρους σπασμους οτι αφορα περιττωματα,αναπνοη και τροφη ολα ειναι φυσιολογικα ειχε συμπτωματα εδω και περιπου ενα χρονο, αλλα εμοιαζαν περοσσοτερο με ick, ειχα κανει επανηλημενα θεραπειες αλλα χωρις αποτελεσμα και ετσι εγκατελειψα οποιος μπορει να κανει εστω και καποια υποθεση ειναι καλοδεχουμενος... |
|
||||
|
||||
![]()
Leman,
NO3 ~ 50 είναι πολύ. Κάνε άμμεσα μια αλαγή τουλάχιστον 50% και ξαναμέτρα με υγρά τέστ. Για τα υπόλοιπα περίμενε γνώμες από ποιό ειδικούς... Φιλικά, Caverman |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγη εκανα χθες.. πλεον εχω NO3~25.. δεν ξερω τι αλλο να κανω..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα SEVERUM !! | Lsourtzo | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 07-02-06 14:30 |
severum | CASPER | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 23-12-05 17:53 |
Severum tankmates | Mitsos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 22-12-05 12:33 |
severum με αυγα | kazanasb | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 14-11-05 14:59 |
Αναπαραγωγη severum | hlias | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 04-05-05 20:27 |