|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα ενυδρείο 120lt η θερμοκρασία του νερού είναι 26 βαθμούς με τον θερμοστάτη στους 20 είναι φυσιολογική αυτή η θερμοκρασία; Το θερμόμετρο είναι από την απέναντι μερια από την οποία είναι ο θερμοστάτης. Μήπως ο θερμοστάτης δε λειτουργεί σωστά; Ρωτάω γιατι το ενυδρείο δεν είναι κόντα σε κάποιο θερμαντικο σώμα ούτε το χτυπάει ο ήλιος την ημέρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικά και στα 3 ενυδρεία μου οι θερμοστάτες είναι στους 28 και η θερμοκρασία μου είναι στους 25-26.από ότι έχω ακούσει και δει παίζουν πολλοί θερμοστάτες.αλλά μπορεί να φταίει και το θερμόμετρο.τι θερμόμετρο έχεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το είχε μαζί με το ενυδρείο. Ένα γυάλινο που μπαίνει μέσα στο νερό. Το δοκίμασα και το έβαλα σε ένα ποτήρι νερό της βρίσης και μου έδειξε περίπου 20 βαθμούς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παίξε τότε με το θερμοστάτη, κατέβασε τον μέχρι το θερμόμετρο να σου δείξει τη θερμοκρασία που θες.
Να κοιτάς μόνο το θερμόμετρο αν είσαι σίγουρος ότι αυτό δείχνει την πραγματική θερμοκρασία.
|
|||
|
|||
![]()
Όταν σύνδεσα το ενυδρείο δοκίμασα το θερμοστάτη και τον έβαλα στους 32 βαθμόυς και το θερμόμετρο έγραφε 32 μετα το κατέβασα στους 28 και κατέβηκε στους 28 μετά το έβαλα στους 24 και παρέμεινε στους 28. Μετά τον έβαλα στους 22 και μετά από αλλαγή νερού έπεσε στους 24 εφόσον το νερό είναι κρύο και μετα σιγα σιγά ενέβηκε και παρέμεινε στους 26. Το θερμοστάτη τώρα τον έβαλα 20 για να είναι σίγουρα κλειστός συνέχεια και αυτό το τσεκάρω από το λαμπάκι, και η θερμοκρασία παραμένει στους 26. Υπάρχει περίπτωση να ανεβάζουν θερμοκρασία οι λάμπες; Είναι 2Χ18W
|
|
||||
|
||||
![]()
αρά από ότι λες το θερμόμετρο λειτουργεί σε αυξομειώσεις τής θερμοκρασίας.αρά το πρόβλημα θα είναι από τον θερμοστάτη που δεν λειτουργεί κανονικά.πρόσεχε γιατί αν τρώει κολλήματα αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο για τα ψαριά.δοκίμασε έναν άλλον θερμοστάτη αν έχεις φυσικά η αγόρασε έναν καλύτερης ποιότητας.λίγο ακριβοί αλλά αξιόπιστοι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θερμοστάτη έχω ένα bluclima 100W. Μου κάνει εντύπωση γιατί ο θερμόστατης είναι στους 20 βαθμούς και είναι κλείστος συνέχεια γιατι και το λαμπάκι είναι σβήστο και αν το αγγιζω είναι παγωμένος.
|
|
||||
|
||||
![]()
οι jager ειναι πολυ καλοι!οι λαμπες ζεσταινουν αρκετα αλλα τοσο πολυ δε νομιζω να προσεχεις στις αλλαγες να μην αυξομειωνεις τη θερμοκρασια πολυ δεν αρεσει στα ψαρια εγω βαζω απο το θερμοσιφωνα νερο να ναι λιγο ζεστο και ετσι ειμαι στα ιδια αντε να πεσει εναν βαθμο κατα την αλλαγη...
|
||||
|
||||
![]()
Κατά την προετοιμασία νερού για αλλαγή μπλούμ 2ο θερμοστάτη στον κουβά και το νερό είναι έτοιμο και στα μέτρα μας για αλλαγή.
Ούτε θερμοσίφωνες,ούτε τίποτα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS - Μεγάλη θερμοκρασία | antonio | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 10-01-07 22:02 |
Παράγοντας Θερμοκρασία | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-06-06 09:59 |
Θερμοκρασία... | Manogr | Έλεγχος θερμοκρασίας | 1 | 15-09-05 13:20 |
Επιθυμητή θερμοκρασία | Celda | Bettas | 1 | 10-09-05 01:50 |
Gouramis και θερμοκρασία ενυδρείου - Έχασα 2 από Dropsy ?!? | pdrake | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-02-04 00:29 |