|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν ντρέπομαι, καμαρώνω που έχω κολήσει στην φίλη μου "όξεία ενυδρείτιδα"
![]() ![]() Και υπάρχει κι άλλος δραμινός που επισκέπτεται το φόρουμ και θέλει να γραφτεί. Τον ενθάρηνα πολύ, ελπίζω να το κάνει. (καλά, smilies μόνο αυτά έχει; τίποτα ... κάτι... σαν φουσκωμένη γαλοπούλα από το καμάρι ας πούμε; ) ![]() Και τώρα η απορεία μου. Καταρχήν δεν ήξερα ότι το 5λιτρο -χωρίς φωτισμό- ενυδρειάκι μου είναι μόλις 3,3 λτ. Αφού έβαλα μέσα μια kryptocorune wendtii green, μια anubia nana και ένα java christmass, διαπιστωσα τα αληθινά λίτρα του και ότι δεν μπορώ να βάλω μέσα μονομάχο ![]() ![]() (ακόμα δεν μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες τα ψάρια μου και το ενυδρειάκι μου ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις καμία γαριδούλα (ας με διορθώσουν οι πιο εμπειροι αν κάνω λάθος) και κανένα σαλιγκαράκι πχ apple
|
|
||||
|
||||
![]()
και βεβαια..γιατι οχι..???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γαριδούλες,ναι μπορείς να βάλεις...Πρόσεξε μόνο να είναι κάποιο μικρό είδος γιατί πωλούνται και κάποια μεγαλύτερα που θέλουν αρκετά μεγαλύτερο ενυδρείο...Οι Cherry shrimp και οι Caridina japonica(Amano shrimp) είναι καλές επιλογές,μένουν μικρές και καμμιά φορά γεννούν κιόλας...Ότι πρέπει για δεξαμενή με moss.
|
||||
|
||||
![]()
αληθεια οι γαριδες απο διατροφη τι απαιτουν αλγη μονο η και καμια ταμπλετουλα?απορια το χα και το πεταξα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Δεν έχω καταφέρει να βρώ και θέλω μερικές. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως έχω δει μια δυο φορές χωρίς να είμαι σίγουρος...Δεν πολυασχολούμε με γαρίδες μια και όλες αυτές που πουλάνε είναι από Ασία...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαχνοντας ενα nano reef (log) | Tricky | Nano Reef | 73 | 19-05-09 23:16 |
Nano Reef 80 λίτρων | accnt | Nano Reef | 11 | 20-01-08 20:58 |
Nano fish only? | joman | Fish Only | 44 | 24-08-06 08:38 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |