|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα στο forum διάβασα ότι δεν συνδυάζονται ζωοτόκα με ωοτόκα, αν ξέρει κάποιος ας μου πει το γιατί.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 28-01-07 στις 20:26 |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί οι συνθήκες στις οποίες ζούνε είναι τελείως διαφορετικές. Τα ζωοτόκα θέλουν σκληρό νερό και μερικές φορές "ελαφρώς" υφάλμυρο ενώ τα οωτόκα τα οποία θα μπορούσαν να ζήσουν ειρηνικά με τα ζωοτόκα στο ίδιο ενυδρείο, θέλουν μαλακό νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι κ απολυτο αυτο.πχ νεον με γκαπυ δεν κανουν.
αλλα ειδη ομως που απαιτουν παρομοιες συνθηκες why not.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
το θέμα είναι οτι οωτόκα και ζωοτόκα που θέλουν ίδιες συνθήκες δύσκολα ταιριάζουν κοινωνικά στο ίδιο τανκ.
|
|
||||
|
||||
![]()
για συγκεκριμενη περιπτωση μπορω να σου πω..
οπως οι ξιφοφοροι με τα ellioti αν δεν κανω λαθος.
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα οπότε δεν μπορώ να πω κάτι εδώ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το όχι ζωοτόκα μαζί με ωοτόκα είναι ένας πολύ γενικός κανόνας που σε αρκετές περιπτώσεις έχει και τις εξαιρέσεις του. Πάντως καλό είναι ένας αρχάριος - επειδή συνήθως δε γνωρίζει πολλά - να αποφεύγει τέτοιους συνδυασμούς, μέχρι να αποκτήσει τη σχετική εμπειρία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μόνο που δεν θα δώ ποτέ μωρά απο ξιφοφόρους γιατί ΜΑΜ ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί Ξύνονται ;; | heiko27 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 13-12-06 20:31 |
Γιατί δεν ζευγαρώνουν?... | mgiokas | Malawi | 3 | 27-07-06 18:24 |
Να δοκιμάσω την τύχη μου και με ζωοτόκα. Ακούω προτάσεις | KOKORAS | Ζωοτόκα | 15 | 09-05-06 22:05 |
Απαιτήσεις για ζωοτόκα | sifo | Ζωοτόκα | 2 | 01-05-06 11:52 |
Γιατί είναι αδύνατοι? | basillis | Δίσκοι | 13 | 20-12-05 16:18 |