|
|
|||
|
|||
![]()
μετα απο σκεψη και καπιες παροτρινσεις εδωσα σε καπιο pet shop της πολης μου τα παραπανησια ψαρακια μου(1 σκαλαρι ,2 gourami,3 clown,1 ramirezi balloon) και κρατησα 2ramirezi οχι balloon κανινικα ο ιδιοκτητης του μαγαζειου μου ειπε πως τα ψαρια ηταν μια χαρα για τα λιτρα μου(54 λιτρα)και ειναι απο τα πιο εξιδικευμενα μαγαζια της θεσσαλονικης μηπως εκανα λαθος? τωρα τη μπορω να βαλω μαζι με τα ramirezi 2 σε αριθμο και ποσα σε αριθμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσες να βάλεις και ένα κοπαδάκι από 6 Corydoras ή ένα κοπαδάκι από 6 cardinal tetra και τίποτα άλλο...Με αυτά θα έχεις κλείσει...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έκανες καθόλου λάθος που έδωσες τα υπόλοιπα ψάρια.
Αν μάλιστα είσαι τυχερός και σου βγουν ζευγάρι τα ραμ σου, τότε θα ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ μια φανταστική συμπεριφορά. |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε εχουμε φαει στην μαπα τα εξιδικευμενα μαγαζια της Θεσσαλονικης και τους εξπερ μαγαζατορες.Μην τους ακους.
|
|
||||
|
||||
![]()
να μπούνε οι εξειδικευμένοι μαγαζάτορες σε κανένα ίντερνετ να διαβάσουν τίποτα, άιντε γιατί γεμίσαμε πτυχιούχους πετσοπάδες...
ούτε ένα λατινικό όνομα δεν ξέρουν... |
|
||||
|
||||
![]()
Ας μαθουν πρωτα ολα τα αλλα και ας μην ξερουν τα λατινικα ονοματα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειάζεται να το αναφέρει για να προσέχουμε από το συγκεκριμένο, πρέπει να προσέχουμε γενικώς σε ότι μας λένε και να μην εφαρμόζουμε τίποτα πριν το ψάξουμε καλά ξεκινώντας από το GAB
|
|
|||
|
|||
![]()
σωστα την δουλεια του κανει ο μαγαζατορας εμεις πρεπει να προσεχουμε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ!!!!! | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-11-06 17:12 |
Τα καινουργια μου μικρα | Discus | Δίσκοι | 12 | 08-02-06 12:45 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ! | Efi | Γλυκό νερό - Γενικά | 52 | 18-01-04 22:16 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΥΤΩΝ | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-01-03 12:01 |