|
|
||||
|
||||
![]()
μπορουμε το βραδυ οταν σβηνουν τα φωτα να βαζουμε εξω απο το ενυδρειο ενα απαλο φως για να φεγγει λιγο μεσα στο ενυδρειο;(για ωραιο θεαμα)σαν το φως του φεγγαριου;η θα κανει κακο στα ψαρια;ευχαριστω.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αμε γινετε απλα οπως ειπες και εσυ πρεπει να ειναι απαλο θα τους αρεσει κιολας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λιγο εως αρκετα δυσκολα και ακατανοητα μου φαινονται αυτα που λεει.εγω εχω ενα μικρο φωτιστικο με μπαταριες.μπορω να το ακουμπησω στο τζαμι αναμενο για ολη την νυχτα;μπορει να ζεσταθει και να προκαλεσει κακο στο τζαμι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αλλά αν το φως το έχεις στα πλευρικά τζάμια του ενυδρείου θα στρεσάρεις τα ψάρια που δεν τους αρέσει να έχουν έντονα φώτα από πλάγια … Τώρα άμα βρεις τρόπο να το στερεώσεις επάνω … από το ενυδρείο … τότε εντάξει … ![]() Αν και θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι δεν σε συμφέρει … ![]() ps. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι δεν σε συμφέρει …
![]() γιατι δεν με συμφερει; |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα οι μπαταρίες είναι ποιο ακριβές από την ΔΕΗ !! Ευτυχώς !
![]() άσε που θα πρέπει να είσαι στην τσίτα να τις αλλάζεις κάθε τόσο !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούμε αλλά καλό είναι να μην είναι όλη την νύχτα ανοιχτό !!!
Καλύτερα να κλίνει αργά το βράδυ … που έτσι και αλλιώς θα κοιμόμαστε … Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί … http://www.greekaquarist.com/vb/show...ighlight=light Εδώ μπορείς να βρεις διάφορες προτάσεις για τα φώτα … Εγώ πήρα 2 λάμπες για υπολογιστές μπλέ : 10 ευρώ .. 1 τροφοδοτικό : 12 ευρώ … και με έναν χρονοδιακόπτη : 4 ευρώ .. νυχτερινή όψη ενυδρείου : ανεκτίμητη !! ![]() ps. ¶σχετο … θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου έδωσες την ευκαιρία να κάνω αυτό το Post … είναι το 400σιοστό μου και επιτέλους μπήκα και εγώ στο club τον senior members !! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 11-07-06 στις 20:56 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|