|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να ρωτησω οτι επειδη σκοπευω να παω να αγορασω απο το Βοτσαλο moonstone να εχω μαζι μου και το ακουαφορτε για ελεγχο αν ειναι ασβεστολιθικη η δεν χρειαζεται??
|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμαμαι καλα.. ειναι ασβεστολιθικη.
|
||||
|
||||
![]()
πάρ'το άκουα φόρτε εσύ καλού κακού...
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ενδιαφερει να βρω πετρες μη ασβεστολιθικες μιας και δεν κανουν για τα ειδη του ενυδρειου μου. Δεκτες και οι προτασεις για αλλα ειδη που να μην ειναι ασβεστολιθικες απο καποιους με μεγαλυτερη εμπειρια απο εμενα
|
||||
|
||||
![]()
Πορι ειναι μη ασβεστολιθικη υφεστιογενης και προερχετε απο μαγμα που στερεοποιηθηκε κατω απο την επιφανεια της θαλασσας και μιαζει με την φεγγαροπετρα πολλες φορες τωρα το που την βρησκεις ? Δωρεαν και σε μεγαλες πσοτητες περιοχη Αγριλης Νομου Μεσσηνιας διακοπες γαρ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καθωτι διακοπες φετος δεν εχει λογω εγκυμοσυνης της γυναικας σκεφτομαι να παω στο μαγαζι με τις πετρες στη βαρη αρα οτι βρω απο εκει
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν μοιάζει. Το ένα και το αυτό είναι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι σκληροτητας | panos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-01-06 14:42 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |