|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι πρώτες Φώτο του ενυδρείου μου μετά από 2 μήνες με ψάρια να μην σας ζαλιζω με άλλες λεπτομέριες.
300lt καθαρό 5 Colisa lalia 17 Neon 7 Brachydanio rerio 4 Keyhole 3 Apistogramma caetei 5 Ramirezi 3 Corydoras aeneus 4 Botiamacracanthus 5 Otociclus |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,προσωπικα μου αρεσει.....ισως βεβαια να το παρακανες λιγουλακι με τοσες πετρες,αλλα κατα τα αλλα ειναι ομορφο...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
... αρκετά καλή αρχή! Θα θέλαμε αρχικά να ξέρουμε τις παραμέτρους του νερού και Ο,ΤΙ χρησιμοποιείς απο εξοπλισμό...
Οι πέτρες δεν μου φαίνονται "μη ασβεστολιθικές"... Τα ψάρια είναι μάλλον "μπερδεμένα" και το setup ίσως όχι το πλέον κατάλληλο για νανοκιχλίδες και corydoras... ...κατά τ'αλλα όμως ΜΠΡΑΒΟ! ![]()
Αποστόλης - Γέρακας Αττικής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Apostolis : 08-06-06 στις 10:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό πολύ καλό. Στην θέση σου θα έβαζα και μερικά φυτά στο πίσω μέρος για να ψηλώσουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό. Όσο περνά ο καιρός θα γίνεται καλύτερο. Μπράβο Γιάννη. ¶ντε και στο θαλασσινό τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ ομορφο!!!μου αρεσουν και οι θεσεις των φυτων ειδικα εκεινο που κοκκινιζει στην μεση το σπαει πολυ...και εχει και ελευθερια χωρου να κολυμπουν τα ψαρακια...επισης ειδα και διαφορων τυπων πετρες και το μοπανι αλλα ολο σαν συνολο εχει καλο αποτελεσμα...ευχομαι πολλες γεννες και στιγμες απολαυσης.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι πρώτες φωτογραφίες... | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 21-12-05 07:40 |
μονομαχάκια:οι πρώτες φωτογραφίες! | GIWRGOS | Αναπαραγωγή | 6 | 31-07-05 21:47 |
Φωτογραφίες από το ενυδρείο μου! | Vlachos Stamatis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-10-04 12:13 |
Φωτογραφίες Ενυδρείου Μου :) | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-03-03 21:14 |