|
![]() |
#1 |
Πέτρες για mbuna ποιες είναι η καταλληλες
![]() Αξιολόγηση:
![]() Είμαι ανάμεσα σε 3 Πέτρες ποιες θεωρείται κατάλληλες για mbuna? σιδεροπετρα?πέτρα αραγωνιτη?η φεγγαροπετρα
|
|
Εμφανίσεις: 5353
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι μεσαίες είναι οι καταλληλότερες κ πιο βιοτοπικης προσέγγισης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου καλησπέρα και από εμένα όλες οι πέτρες είναι κατάλληλες για το ενυδρείο οποίες σου αρέσουν εσένα βάλε αλλά γιατί να αγοράσεις πήγαινε και μάζεψε και βάλτες στο ενυδρείο και θα είσαι μια χαρά
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι φεγγαρόπετρες κάνουν κρυψώνες για τα μωρά, οι πέτρες αραγωνίτη συνηθίζετε πιο εύκολα σε mbuna ενυδρεία γιατί ανεβάζει την σκληρότητα και η σιδερόπετρα είναι πολύ όμορφη. Βάλε ότι σου αρέσει εμφανισιακά καθώς τα νερά της βρίσης είναι ήδη σκληρά. Απλά εαν δεν έχεις υπερπλυθισμό φτιάξε πολλές κρυψώνες γιατί θα σκοτωθούν μεταξύ τους.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειανι καταλληλες αυτες οι τροφες? | Vangelis21 | Διατροφή | 3 | 09-05-12 11:00 |
ειναι καταλληλες οι πετρες μου? | ενυδρειοφιλος | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 17-03-12 16:16 |
πως να διακοσμησω το ενυδρειο μου...?ποιεσ πετρες ειναι καταλληλες | katamagias | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 01-08-09 22:57 |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |