|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέσσερεις μήνες μετά την έναρξη και με πολύτιμη βοήθεια απο εσάς , μετά από ασθένεια ick μετά από....... χίλια δύο βάσανα μπορώ να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από το μεράκι μου. Οι διαστάσεις του είναι 100Χ037Χ55 cm 200 l . Εσωτερικό φίλτρο με υαλοβάμβακα- fluval carbon-Green x - siporax και μπλέ σφουγγάρι. Το υπόστρωμα αποτελείται από floredepot της sera και aqualit αντί για χαλίκι. Από φυτά πολλά και διάφορα όπως Cryptocoryne beckettii , Vallisneria spiralis , Egeria densa , Anubias barteri var. nana , Vallisneria americana var. biwaensis , Cryptocoryne x willisii ''lucens'' , Hygrophila corymbosa ''Stricta'', Rotala sp. ''Nanjenshan'' (''Mayaca sellowiana'') και κάποια άλλα για να μην σας παραζαλίζω. Από κατοίκους τα έχω κάνει λίγο "αχταρμά" και περιλαμβάνει 4 Αγγελόψαρα , 4 γκουράμι , 5 αρλεκίνους , 4 ωοτόκυκλους , 3 αλμπίνους , 2 silver shark , 3 platys , 2 ξιφόφορους , και 7 guppys. Οι παράμετροι του νερού είναι PH 7,2 - KH 6 - GH 8 - NO3 < 12,5 mg/l NO2 0. Εχω αγοράσει και μία φυσική ρίζα και την έχω στο νερό με καθημερινές αλλαγές 40 μέρες τώρα για να σταματήσει να το χρωματίζει . Αυτά τα "ολίγα" για την ώρα . Πολλές ευχές σε όλους σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ.!!
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο .μπραβο......................
την ριζα βαλτην δεν εχει προβλημα(40 μερεσ),στην θεση που εχεισ τισ πετρεσ. α και με μαυρο φοντο πιστευω θα εδειχνε καλυτερα ......................
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΕΤΡΟΣ : 06-01-06 στις 20:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά πήρα την απόφαση και βύθισα και την ρίζα αφού έδεσα επάνω της και 3 ανούμπιες. Να μερικές ακόμα φωτογραφίες.
|
||||
|
||||
![]()
4 Αγγελόψαρα , 4 γκουράμι , 5 αρλεκίνους , 4 ωοτόκυκλους , 3 αλμπίνους , 2 silver shark , 3 platys , 2 ξιφόφορους , και 7 guppys.......πρεπει να κανεις σοβαρες αλλαγες στη συνθεση των ψαριων σου......γκαπυ-πλατυ-ξιφοφοροι....με αγγελοψαρα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια.................
και με τα την ριζα η δευτερη κινηση:διαχωρισμοσ στα ψαρακια.
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμάζομαι για δεύτερο μικρότερο , οπότε θα γίνει και ο διαχωρισμός.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Το ενυδρείο φαίνεται να μην έχει καθόλου άλγη. Τα συγχαρητήρια μου! Θ. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι....ο μαρκογιαννακης....!!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |
τριχούλες στην anubia | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 22-12-02 04:43 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |
Sex ratio, συμπεριφορα στην αιχμαλωσια, και άλλα | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:25 |