|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χθες βρήκα κολλημένο πανό από την επιφάνια του νερού ένα τσαμπί ,,,,,,λέω και εγώ. Τη είναι αυτό. Τελικά ανακάλυψα πως είναι αυγά από σαλιγκάρια. Σε πόσες μέρες θα έχω μικρά??? Χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο να κάνω??? Δεν θα μου τα φανέ τα ψαριά???
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν βλεπω να σου απαντανε γρηγορα, το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι θελει υγρασια οποτε μην ανοιγεις συχνα το καπακι για να το ελεγχεις για θα το ξερανεις.Ελπιζω να σε προλαβα!!
τωρα μπορουν με το πασο τους να απαντησουν αυτοι που ξερουν κι αλλες λεπτομερειες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Σε 8 με 10 μερες τα apple snails θα τα δεις να κυκλοφορουν στο ενυδρείο.
Τι ψαρια εχεις μεσα? (μηπως τα φανε..) |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως κατα τυχη ειναι φουλ φυτεμενο με πολλους κλοουν......????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα . σε αυτό το ενυδρείο έχω μόνο τα ram kai ta fire mathoy . δεν πιστεύω να γίνουνε μεζεδάκι τα σαλιγκαράκια μου
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει να τα φανε τα fire mouth
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελληνικά αυγά αρτέμια. | joker | Bettas | 3 | 20-09-05 10:08 |
Κυνηγός Σαλιγκαριών | torm | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 22-06-05 22:07 |
τώρα ποιός έκανε τα αυγά ?... | daukalion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-04-05 17:32 |
Πολλά αυγά από Jewelfish Hemichromis bimaclatus. Τι να κάνω? | MIKE | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 01-12-03 01:32 |
Αυγά από scalare | Dimis. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 27-11-03 12:31 |