|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Night of the living roots.
Ξεκινησα κατι διαφορετικο αυτη τη φορα. τρεχει 2 μηνες και κατι ψιλα.
οι κατοικοι γερτουδια και γαριδες red cherry απο το προηγουμενο στησιμο. |
|
||||
|
||||
Μπαμπη δινεις ρεστα παλι!
|
||||
|
||||
Μπιμπελό!
Κόσμημα! Μπραβο αδερφέ
|
||||
|
||||
αχτυπητο
|
|
||||
|
||||
Πανέμορφο
Μπράβο
|
||||
|
||||
Ωραιος...
Εχεις μια ωραια βαση, τωρα θα αρχισεις να κανεις καποιες ψιλοδιορθωσεις.. |
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω πολυ ολους.!
Πρασινε το προηγουμενο δεν το προλαβες.. ελπιζω να αρχισουμε τωρα που ανοιγει και ο καιρος τα τουρ απο σπιτι σε σπιτι για τσιπουρα. Νικο διορθωσεις κτλ εχω μπολικες στο μυαλο μου, σιγα σιγα. εννοειτε προτασεις διορθωσεις ευπροσδεκτες. για αυτο ανοιγουμε και τα θεματα. ------------------------- απο τις εκατονταδες φωτο που εβγαλα για να πετυχω τα γερτουδια, εκλεισε το κινητο απο μπαταρια.. αυτη ηταν η τελευταια!
ADA 45P Iwagumi ADA 45P Winden Caves Return of the living roots. Ζωοτεχνία 2013 / Zootechnia 2013 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 02-04-15 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
¶ψογος.
|
|
||||
|
||||
οσα και να βαλωλιγα ειναι. |
|
||||
|
||||
Πανέμορφο !!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
πολυ δυνατο!!μπραβο!!!
|
|
||||
|
||||
Τρε φανταστικ!!
|
||||
|
||||
Αν δεν είχες αυτά τα πανέμορφα γερτρούδια να δίνουν ζωή στον κήπο σου
δεν θα σχολίαζα καν |
|
||||
|
||||
εχει και αλλα! καμια 10ρια στο συνολο.
τι νομιζες? μονο μαρουλια?! θα σκυψω το κεφαλι και θα πω την ψαροσουπα μου. εκτος απο τα γερτρουδια απο μια πενταδα iriatherina werneri, cpd και mosquito rasbora. |
|
||||
|
||||
Αποκαλύφθηκες
Μόνο που δεν βλέπω τίποτα |
|
||||
|
||||
Πανεμορφο και καθαρο χωρις αλγες!
|
||||
|
||||
ειναι πραγματι πανεμορφο,μπραβο
η αλλιως, πως φαινεται η λοξα του μποστανα |
|
||||
|
||||
Μπαμπη εισαι καλιτεχνης!!!
πολυ μου αρεσε! πιο πολυ απ το προηγουμενο, που επισης ηταν φανταστικο! Μπραβο! |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ! Δέχομαι και παρατηρήσεις, σχόλια για ιδέες κτλ! αλγες υπάρχουν πάντα αλλά τις περιοριζουμε στο ελάχιστο
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Γεια σου ρε τσαλα.! Φχαριστω!
|
|
||||
|
||||
Παρα πολυ καλο!
|
||||
|
||||
Μαλλον ειμαι ο μονος τυχερος απο εδω που το εχω δει απο κοντα! Μερακλης ο Μπαμπης!
|
||||
|
||||
Θελει λιγη ομαδοποιηση στα φυτα, αν μπορεις τα κοκκινα φυτα οχι στην μεση του ενυδρειου.
Καποιες προσθηκες στην μεση πισω στο κενο με ξυλα και μος οπως εχεις κανει και δεξια. (ισως και ενα θαμνωδες φυτακι θα πηγαινε εκει. Και αν μπορεσεις μπροστα , στην μεση να εβαζες καποιο χαμηλο γκαζονακι , διαφορετικου πρασινου χρωματος απο τα φυτα που ειδη εχεις . Θα σε βοηθησει καλυτερα αν ακολουθησεις, ποιο ειδος στησιματος θελεις να κάνεις.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48189 Για πες λιγο τι φωτισμο,Co2 και λιπανση ακολουθεις? |
|
||||
|
||||
Νικο τα μανισια τα φωτα του ριο δηλαδη 2χ28 τ5.
co2 2κιλη μπουκαλα - διαχυση με εσωτερικο φιλτρακι . για τη διαχυση μεχρι στιγμης ευχαριστημενος αλλα θα προτιμουσα να μην υπηρχε το φιλτρακι να μην φαινονταν. και λιπασματα σκονες σε estimative index, διαλυμενες οχι απ'ευθειας . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα φυτακια , πανε αργα αλλα σταθερα οπως το εχεις στησει σωστα? Απο ιχνοστοιχεια ποιο εχεις? |
|
||||
|
||||
αργα και σταθερα ναι. το power4 εχω. εσυ τι λιπανση κανεις?
αρχιζω απο macro την ημερα της αλλαγης και μετα εναλλαξ μια μερα micro μια macro και μια μερα ξεκουραση πριν την αλλαγη. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν εχω δοκιμασει ποτε το power4 , ενα αλλο παρομοιο εχω που βρηκα εδω, αλλα τελευταια αντι για αυτο βάζω το γενικο της seachem και σιδηρο, και βλέπω μεγαλη διαφορα στα χρωματα των φυτων. Θα ψαξω για το power4 να το δοκιμάσω, τι χρωμα ειναι η σκονη ? Απο φωτισμό εκει που το ειχα, στα 200+ watt το έχω ριξει σε 4*24 watt, τα παω σιγα σιγα τα φυτα. |
|
||||
|
||||
της seachem χρησιμοποιω τον σιδηρο.
το power4 πρασινη ειναι η σκονη. ποιο εχεις το greenzit? εχω βαλει και ταμπλετες osmocote. ------------------------- ταμπλετες εννοω το πηραμε απο ebay ετοιμες καψουλες γεμισμενες.
ADA 45P Iwagumi ADA 45P Winden Caves Return of the living roots. Ζωοτεχνία 2013 / Zootechnia 2013 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 03-04-15 στις 18:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα ιχνοστοιχεια ειναι καποιο αλλο δεν θυμαμαι το ονομα του,οκ και εμενα πρασινη ειναι ησκονη. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 liter old tree roots scape | Γαβριλος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 20-01-15 09:02 |
Bobbit Worm and frog fish night hunting Sulavesi | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 3 | 02-07-14 15:51 |
The Wild Roots | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 52 | 14-12-10 11:57 |