|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Πρόβλημα μετά τις διακοπές...
Καλησπέρα σε όλους!!!
Πριν φύγω για διακοπές είπα να φροντίσω λίγο τα φυτά μου. Επειδή βρίσκομαι εν' όψη αλλαγής ενυδρείου δεν ήθελα να ρίξω πολύ χρήμα. Το ήδη υπάρχον είναι ένα μικρούλι 60άρι. Του έκανα μια γενική ανακαίνιση γύρο στα 70¤. Έτσι αποφάσισα:
Για να προλάβω ερωτήσεις σας:
Τί να έφταιξε και έγιναν έτσι τα φυτάκια μου ; Το φίλτρο που έβαλα (Flubal U2) έχει ένα μικρό στρώμα άνθρακα σε κάθε σφουγγαράκι (Χ2) του. Λέτε να έκανε ο άνθρακας αυτή τη ζημιά ; Τα ψαράκια μου είναι μια χαρά!!! Ζωηρότατα και χωρείς κανένα σημάδι ασθένειας. Ίσα ίσα, μια ξιφοφορίνα που μου είχε γεμίσει ασπράκια τώρα δεν έχει το παραμικρό !!! Αυτό είναι το μόνο που με παρηγορεί. Τι να κάνω; Τί έχει πάει λάθος. Υπάρχει περίπτωση να μου έχουν κάνει τη ζημιά τα σαλιγκάρια; Τα σαλιγκάρια προϋπήρχαν όμως και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα. Τα μείωσα πάρα πολύ μετά το νέο στήσιμο. Σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου γράψει εδώ. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!! |
|
||||
|
||||
Σάπισμα κρυπτοκορινών
Διάβασα το εν λόγο άρθρο (http://www.aquatek.gr/plantdiseasegr.html) και έπεσα σε κατάθλιψη. Λέτε να έπαθα την ασθένεια Σάπισμα κρυπτοκορινών;
Οι αιτίες ταιριάζουν όλες.
|
|
||||
|
||||
το 7 μαλλον δεν ισχυει αφου καλυτερευσες το φωτισμο.
Εγω χωρις να ειμαι ενυδρειογεωπονος (μαλλον πιο πολυ απο τυχη τα φυτα μου ειναι σε καλη κατασταση) θα ελεγα μηπως πασχουν απο ελειψη ιχνοστοιχειων αφου ολο αυτο το διαστημα δε συμπληρωσες ουτε αλλαξες νερο να πεις πως κατι θα μπει μεσα
Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια |
|
||||
|
||||
Ποσο καιρο εχει που εγινε η μεταφυτευση(τα φυτα θελουν λιγο καιρο να προσαρμοστουν σε μεταφυτευση με αλλαγη υποστρωματοςΕσυ αλλαξες και λαμπα).Λιπαινεις(περα απο τις ταμπλετες);Ο ανθρακας να ξερεις δεσμευει καποια στοιχεια της λιπανσης.Το green-x phosphate remover δεν χρειαζεται.Για να κρατας τα φωσφορικα(τα οποια ειναι μερος της λιπανσης) σε χαμηλα επιπεδα,κανε αλλαγες νερου καθε εβδομαδα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 30-08-12 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εγώ πιστεύω πως τα φυτά σου προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.Να ξέρεις πως δεν είναι σίγουρο ότι θα ανακάμψουν τα φυτά σου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσες γαρίδες σας μείνανε μετά τις διακοπές??? | kifinas | Γαρίδες | 20 | 11-09-11 17:40 |
διακοπές.. | kelly__ | Διατροφή | 7 | 21-07-11 14:15 |
Διακοπές | zidane1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-12-08 17:52 |
Διακοπές. | snappys | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-06-08 00:15 |