|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Aλγες
Γεια σας, εχω το malawi μου 6 μηνες και φυσικα πλεον εχει γεμισει αλγη,αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι οτι οι valsineries μου εχουν γεμισει και αυτες αλγες κ πλεον εχουν καφε σκουρο χρωμα φυλλων!Ειναι φυσιολογικο ή χρειαζετε co2?
|
|
||||
|
||||
Μια χαρά είναι η άλγη στα malawi
Τι λάμπες έχεις?πόσες ώρες ανάβουν? Εγώ δεν θα έβαζα διοξείδιο. Δες κι εδώ για τις άλγες (αν το χρειάζεσαι ) http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38816 |
|
|||
|
|||
Oταν πηρα το ενυδρειο ειχε μια λευκη και μια ροζ μετα απο 2 μηνες αλλαξα τη ροζ και εβαλα μπλε(marine blue).Δουλευουν 7-10 ωρες ημερησιως.
|
|
||||
|
||||
Θα έλεγα κατ' αρχήν να βγάλεις την μπλε και να βάλεις μια απλή daylight και να πας στις 7-8 ώρες ημερησίως.
|
|
|||
|
|||
Να βαλω δηλαδη 2 λευκες?Τι κακο προκαλει η μπλε?Γιατι απο ομορφια ειναι πολυ ωραια!!
|
|
||||
|
||||
Φιλε μου η day κ h tropic (ή οπως την ονομαζει ο καθεις) που ειχες ηταν μια χαρα! Αλγη μπορει να εμφανιστει γιατι δεν υπαρχει σωστη αναπτυξη των φυτων την οποια η αλγη εκμεταλλευεται!
Αυτο που εκανα, κ που τελικα κρατησα την αλγη στους βραχους, αλλα εδιωξα αυτη που ειχαν τα φυτα κ το τζαμι (πρασινη τριχωτη) ειναι να παρεις το algeafix της Api. Θα δεις αποτελεσματα απο την πρωτη βδομαδα κιολας! Στο λεω εγω που τα βραχια ειχαν κυριολεκτικα φουντωσει κ οι γωνιες καφετιαζαν! Παραλληλα προσπαθησε να μειωσεις σταδιακα το φωτισμο στις 7-7μισω ωρες κ αστον ετσι για κανα μηνα, οποτε κ θα σου εχει εξαφανιστει! Μετα τον ανεβαζεις σταδιακα κ παλι!
|
||||
|
||||
Κωνσταντίνε, τα ψάρια σου ήταν οκ με το Algaefix;;
|
||||
|
||||
Βεβαιως! Δε μου παρουσιασαν καποιο προβλημα! Ηδη εχω κιολας το πρωτο μου μπουκωμα...
|
|||
|
|||
Θα δοκιμασω παιδια και θα σας πω!Ευχαριστω...βασικα θα κανω και μια παρουσιαση για να δειτε κ το ενυδρειο!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγες και O2 | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-10-09 14:32 |
αλγες | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 08-10-09 18:37 |
Αλγες | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 15-10-08 16:50 |
αλγες | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-02-08 11:33 |
Αλγες | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-07-06 20:47 |