|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία! Αν και αγόρασα ήδη ένα λίπασμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει δεν πειραζει...θελεις 4 λιπασματακια και νερο απεσταγμενο
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Τί εννοείς;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν ερθει η ωρα τους θα σου εξηγησω απο το Α μέχρι το Ω,τώρα μην μπερδευόμαστε και με αλλα πραγματάκια
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αμμωνία: Έπεσε στο 1,5 Νο2: Ανέβηκε απο 2 στο 2,5-3. Αγχώθηκα γιατί στην Ενότητα ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ(ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ) λέει ότι πρέπει να κρατάμε την Αμμωνία σταθερή. |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε και αλλη τροφη..δεν το ξερω το μοτίβο στρώσιματος για να σε βοηθησω
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί αγχώνεσαι βρε Siempre,
είναι πολύ φυσιολογικό να μειώνεται η αμμωνία, αυτός είναι ο σκοπός της βιολογίας, να μειώνει την αμμωνία και να την μετατρέπει σε Νιτρώδη, και με τη σειρά τους αυτά θα γίνουν Νιτρικά. Συνεχίζεις και βάζεις τροφή
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ έτσι το κατάλαβα κ.Τάκη και χάρηκα μόλις είδα αυτά τα αποτελέσματα. Απλά με μπέρδεψε το θέμα που λέει για στρώσιμο με αμμωνία, στο οποίο αναφέρεται ότι ακόμα και όταν ανέβουν τα Νιτρώδη, πρέπει να κρατάμε την Αμμωνία στο 3.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι απαραίτητο, αν συνεχίζεις να βάζεις την ίδια ποσότητα τροφής που σου είχε ανεβάσει την αμμωνία στο 3 είναι εντάξει
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει. Ευχαριστώ πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε αφήστε το παιδι να πειραματιστεί
![]() Αυτα έχουν την χάρη τους ![]() Δεν σου κανει το σωληνακι??Γτ?? Δεν πηρες την μεγαλη την 10μλ την χοντρη? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα παθει κατο το διοξείδιο,συμπίεσεις δεν ξερω αν εχεις...βεβαια αυτο που ειπε και ο κ.Τάκης με το κιτρικο οξυ ισχύει...αλλα καλο θα ηταν να το δεις και εσυ ο ιδιος ωστε να εχεις αποψη..οχι επειδη το λεμε εμεις
![]() Τις 2 φωτο δεν καταλαβαινω,αρχικα γτ βλεπω σιλικονη?? Δεν θα επρεπε να μπει καπου σιλικόνη,αρα κατι εκανες λαθος ![]() Φιξαρισμενο μεγεθος και μονταρισμα θα επρεπε να ειναι...οχι αερατο... Αρα ξεκινα απο εκει...με την ηρεμια σου δεν χρειάζονται βιαστικες κινησεις. Με το στρώσιμο προχωράς σταθερα και πολυ καλα μπραβο ![]() Σκεψου για Diy κρεμαστο φιλτρακι πισω απο την πλατη για να ηρεμισεις και με αυτο...τωρα που ειναι νωρις και δεν εχεις ψαράκια μεσα... Για τον φωτισμο τι θα κανεις? Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για κιτρικό οξύ δεν έχω διαβάσει ακόμα! Αυτό με το κρεμαστό δεν το κατάλαβα. Εγώ πήγα να κάνω σαν την κατασκευή που δείχνει στο youtube το βίντεο που μου είχες στείλει. Φωτισμό έβαλα ακόμα μια ταινία λεντ. Είμαι γύρω στα 1500+ λούμενς απλά το θέμα είναι ότι το φως είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος του ενυδρείου. Δηλαδή και 3η ταινία να βάλω, μπροστά δεν θα φωτίζεται όσο θα έπρεπε! |
|
||||
|
||||
![]()
Κρεμαστο φιλτρο νερού εννοούσα
![]() Να το διαβασεις ![]() Ναι αυτη την κατασκευή του γιουτουμπ την εκανα και στο παρελθον καθως επισης την εχουν κανει και πολυ ακομα... ![]() Μην βαλεις απαιτητικά φυτά μπροστά στην οθονη τότε..αν και αμα βαλεις σμηνοψαρα δεν χρειάζεται να βαλεις φυτα μπροστα,ωστε να βλεπεις την κινηση αλλα να μπορουν να κινηθούν και τα ψαρια... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Το diy φίλτρο θα το έχω υπόψιν για αργότερα.
Έκανα μια κατασκευή co2 να πειραματιστώ και το άφησα να δουλέψει.Μετα απο 2 ώρες άρχισε να βγάζει αραιά και που φυσαλίδες. Κυριακή θα γυρίσω σπίτι ξανά. Πειράζει που θα λειτουργεί μόνιμα; Επειδή νομίζω ότι σε 1 2 βδομάδες μπορεί και να ειναι έτοιμο το νερό λέω σιγά σιγά να δω για ψάρια! |
|
||||
|
||||
![]()
Και τι σκέφτεσαι ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω σε λίγο θα αρχίσω να ψάχνω ή αύριο.
Σκέφτομαι να προσθέσω ακόμα ένα φυτό για να κλείσω για την ώρα με τα φυτά. Λέω για Vallisneria americana var. natans ή κερατόφυλλο! Ή δεν με παίρνει να βάλω άλλο φυτό; |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να μην σε παιρνει ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |