|
|
||||
|
||||
![]()
μην απογοητεύεσαι, θα πάρεις αργότερα άλλο ένα φθηνό από ebay ,
σιγά σιγά ![]() Και όσα ενυδρεία βλέπεις μη φανταστείς πως έγιναν στο τσακ-μπαμ, τα πιο πολλά έγιναν ακόμα και μετά απο χρόνια, υπομονή ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το έχω υπόψην !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ !! Και εννοείτε ότι για οποία κίνηση θα ρωτάω πρώτα !! Έβαλα μυαλό !! Να αλλάξω το φωτισμό μου γίνεται κάπως ;;
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε καμια μακρυνη φωτο, γιατί προσωπικά δεν έχω καταλάβει πως είναι ο φωτισμός
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Από ντιζάιν άλλο τίποτα !! Μέχρι εκεί όμως !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxatzhiwannou : 07-07-17 στις 22:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το "σπιτακι" τι ειναι;
|
||||
|
||||
![]() Το έβαλα χθες από βλακεία η αλήθεια είναι !! Δεν είναι μόνιμο !! ![]() ------------------------- Δεν έχω βάλει ποτέ κάτι ψεύτικο και είπα να κάνω μια δοκιμή ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxatzhiwannou : 07-07-17 στις 22:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μοντερνιες
![]() δεν ξερω αν μπορει να βγει εντελώς το φωτιστικο η απλα να το βγαλεις απ την πρίζα. πάντως μπορείς να βαλεις ενα τετοιου τυπου φωτιστικο, που να πιανει στα τζαμια. η φτιαχνεις καποιο με πλεξι η τζαμι σαν βαση και λεντακια. το σπιτάκι καλο θα ταν να το αποχωριστεις σιγα σιγα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαχαχαχα περιμένω την επόμενη αλλαγή νερού σε λίγες μέρες για να φύγει !! Θα προσπαθήσω να κάνω πατέντα τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο φωτισμός να ξέρω τι να πάρω |
|
||||
|
||||
![]()
θες καμια 20αρα βατ για ευκολο-μετρια φυτα.
για μενα, φτιάξε ενα Π απο γυαλι η πλεξι στα μετρα του ενυδρείου και κολλησε απο κατω 5 μετρα λεντοταινια και καθαρισες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι βγαλ'το.
και σωστα αποφασισες να το βγαλεις στην αλλαγη,μην τα ενοχλεις ολη την ωρα (ξερω ειναι δυσκολο να αντισταθεις ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη janickrules : 07-07-17 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ------------------------- Αν έκανα βλακεία με τις φωτό να τις κατεβάσω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxatzhiwannou : 07-07-17 στις 22:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οχι rgb, cool White θα παρεις...
μονοχρωμη.. καλο θα ταν να χει και καμια σειρα warm, αλλα δεν τρεχει κατι... στην κατηγορία diy, θα παρεις ιδεες.. πχ αυτη υπαρχουν και καλυτερες πολυ πιο δυνατες (αλλα ακριβοτερες) με αυτην, 5 μετρα εισαι περιπου στα 25βαττ, μια χαρα για ευκολο-μετρια φυτα. στο 60λιτρο μου τετοια εχω |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω, πάντως εμένα μ άρεσε και μ αυτόν τον φωτισμό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κ εμένα λέω να αφήσω και αυτό βασικά και να βάλω και την ταινία !! Μπορώ λες ; |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ταινία; Μπορεις, μια χαρά ωραίο είναι αλλά δε θα σηκώνει τα δύσκολα φυτά. Παρ όλα αυτά αν δε σ αρέσει τελικά να το αφήσεις έτσι μπορείς κάποια στιγμή να βάλεις δυνατή λάμπα... Και φυτά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα το άφηνα έτσι αν δεν περίμενα τα μωρά !! (Χωρίς το σπιτάκι ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ααα δλδ θα βάλεις τα φυτά για να κρυβονται; (Δεν τα κατάλαβα απ όσα γράφτηκαν)
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν από φυτά τίποτα στα μαγαζιά !!! Περιμένω απ την αγγελία μόνο !!το φως θα το φτιάξω με πατέντα ! Καμία άλλη παρατήρηση ;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αχ , άμα ήσουνα Θεσσαλονίκη θα σ έβρισκα τα καλύτερα φυτά 😉. Το φως αγοραστό βασικά, εμένα μ βγήκε τα 35 watt 45¤. ¶μα τα καταφερεις με πατέντα πες μας κι εμάς πως το έκανες γτ φαίνεται ενδιαφέρον...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεννάμε γεννάμε !!!! Ότι πρόλαβα έκανα !! Τούλι στο φίλτρο και το πρωί σαν να το ξερά πήρα ένα φυτό σαν νουφαρο με αρκετή ρίζα ! Μόνο αυτό βρηκα !! Το καλό κακό είναι ότι πολλά είναι κάτω απ το χαζοσπιτακι και δεν πρόλαβα να το βγάλω ! Μπορεί να είναι και για καλό !! Θα γεννάει αρκετή ώρα ;; δεν μπορώ να δω την κοιλιά της ...
![]() ------------------------- Παράθεση:
Πάντα καταφέρνω τις πατέντες !! Δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο να βρω φυτά !! Πορκα μιζέρια !! ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxatzhiwannou : 08-07-17 στις 19:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τρωει κι η ιδια... Παντως.
¶ντε με το καλό!! |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολουθώ 2 ώρες τώρα και απ ότι βλέπω τα αρσενικά τα κυνηγάνε χωρίς αποτέλεσμα (ακόμα )
------------------------- ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxatzhiwannou : 08-07-17 στις 19:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα απο εδώ κι πέρα να τριβείς καλά γην τροφή για να μπορούν να την τρώνε κι αυτά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αρκετά τριμμένη και τρώνε απ την πρώτη στιγμή !! Είναι καλή η τροφή που έχω ;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν την έχω πάρει ποτε αλλά αν έχει όλα αυτά που λέει μια Χαρα είναι!!! Απο που την εχεις πάρει αν επιτρέπεται ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Από το aqariο.gr στον ταύρο !
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να την πάρω κι εγω όχι τίποτα άλλο
![]() ![]() Σε ευχαριστώ πολύ!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μου φαίνεται για καλή !και έχει και το σωστό μέγεθος !
------------------------- Τώρα αλλαγές νερού πως κάνω ;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nxatzhiwannou : 08-07-17 στις 22:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με πολλη προσοχή...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προετοιμασία για νέο ένοικο | Emaki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 00:29 |
Προετοιμασία νερού από Α.Ο. | dimitris21 | Δίσκοι | 25 | 09-02-07 12:18 |
Προετοιμασία για δισκους. | harilaos | Δίσκοι | 2 | 20-01-07 21:59 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |