|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα για καλη μου τυχη πετυχα εναν γνωστο μου που δουλευει σε τζαμαδικο,πανω στην κουβεντα του ειπα πως θελω τζαμια για ενυδρειο,κι επειδη στην βραση κολλαει το σιδερο κανονισα να παω απο εκει αυριο.
![]() Λοιπον μετα απο πολλες σκεψεις κατεληξα σε διαστασεις 100Χ42Χ40 υψος Βαζω τις διαστασεις στο Αquarium Glass Thickness Calculator και μου βγαζει διαστασεις τζαμιων για 8mm παχος (καλα δεν ειναι; ) που λεω να βαλω: 100Χ 42 ο πατος 40,4Χ40 τα πλαινα κομματια 100Χ40 τα μπρος-πισω Ειναι σωστες οι διαστασεις; Επισης σε τι διαστασεις να κοψω τις κοντρες μονο για κατω;; Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω; Με το ρονταρισμα διαβαζω πως δεν ειναι απαραιτητο ![]() Ευχαριστω πολυ!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βρήκα λάμπες ... σε διαστάσεις για τα Juwel. | Diskus fan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 20-09-14 10:43 |
Διαστάσεις eheim 2080 | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-04-12 11:44 |
Έναρξη ενυδρείου με απορία για τις διαστάσεις του | thanos_gr07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-05-10 22:44 |
Τί πάχος τζαμιών για ενυδρείο? | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-02-09 00:19 |