|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να χεις ένα μπούσουλα και να συγκρίνουμε τιμές, εμένα για ενυδρείο 100χ40χ42 ύψος με 8άρι πάχος και διπλό πάτο ως κόντρα και οδηγό για τα περιφερειακά τζάμια, με όλα εκτός του πάτου ultra clear glass μου πήρε 110 ευρώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλα σου πηγε νομιζω για ultra clear,εγω 3 κοντρες λεω να βαλω οχι διπλο πατο δεν νομιζω πως χρειαζεται.. Οπως και να χει θα ρωτησω για ολες τις περιπτωσεις και με extra clear και θα πραξω αναλογως,παντως αυτος μου ειπε πως θα μου κανει πολυ καλη τιμη και λογω γνωριμιας, οπως και να χει θα δειξει.. ------------------------- Παράθεση:
![]()
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 26-09-16 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτες τις διαστασεις σε 8αρι , δεν θελει ουτε κοντρες.
Αν βαλεις και κοντρες , το πετας καο απ το μπαλκονι! ![]() Το ροντε ειναι ακριβο συνηθως, αν δεν εχει μεγαλη διαφορα ,καντο, ειδικα σε χοντρο τζαμι δειχνει πολυ ομορφο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά η τιμή είναι με ροντέ σε όλα τα τζάμια, μου είπε μάλιστα ότι χωρίς ροντέ δεν κάθονται ίσια τα τζάμια, το ροντέ είναι που τα ευθυγραμμίζει, ακόμα και το juwel που έχω τώρα όλα ροντέ είναι.
|
||||
|
||||
![]()
Ολα ροντέ,
το 6αρι μπορείς και να μη το κάνεις ροντέ, από εκεί και πάνω θέλουν να είναι ροντέ, και αισθητικά είναι πιο όμορφο, και εφαρμόζει σωστά
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα καθονται και χωρις ρονταρισμα τα τζαμια , εκτος αν εχει 2 αριστερα χερια ο τζαμας
![]() Φυσικα οπως σωστα ειπε ο Τακης , οσο ανεβαινεις σε παχος ,τοσο πιο μεγαλη γινεται η αναγκη για ρονταρισμα. Το ροντε δειχνει πιο ομορφο , αλλα την ομορφια του την πληρωνεις αρκετα. Για μενα παντως οπως σου εχω ξαναπει , σε αυτες τις διαστασεις μπορεις να το κανεις και με 6αρι με κοντρες πλαισιο πανω-κατω. Ασχετα αν δειχνει πιο ομορφο με 8αρι , λεω απλα πως γινεται και με 6αρι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βρήκα λάμπες ... σε διαστάσεις για τα Juwel. | Diskus fan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 20-09-14 10:43 |
Διαστάσεις eheim 2080 | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-04-12 11:44 |
Έναρξη ενυδρείου με απορία για τις διαστάσεις του | thanos_gr07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-05-10 22:44 |
Τί πάχος τζαμιών για ενυδρείο? | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-02-09 00:19 |