|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Δημο επαθα πλακα με το καπακι και με το ενυδρειο φυσικα
|
|
||||
|
||||
Αλέξανδρε σου είπα να κάνουμε φυτεμένο το 700αλιτρο που έχεις αλλά δεν ακούς
|
|
|||
|
|||
ελα ρε αλεκο ειδες πατεντες ο γιωργος ..... κανονιστε να βρεθουμε να πιουμε κανα καφε να αρχισουμε να βαζουμε σχεδια να κολλησουμε κανα καινουργιο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
¶ντε τώρα που πήραμε τον αέρα στο κόλλημα. Εν τω μεταξύ έχω μια καινούργια πατέντα για καπάκι την οποία θα εφαρμόσω στο 125αρι και θα καταργήσω το μαμήσιο μιας και οι αγορά των λαμπών της juwel είναι ασύμφορη.
|
|
||||
|
||||
Το ξερεις οτι αυτο δεν γινετε
|
|
||||
|
||||
Οι αλλαγές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες είναι οι εξής: Προσθήκη ενός φίλτρου fluval 406 για την ενίσχυση της φίλτρανσης. Μετακόμιση της cabomba πίσω για να φανεί η egeria και για να πάρει φως το κόκκινο και τέλος η προσθήκη 30 ροδόστομων. Βάζω και μερικές σημερινές φωτογραφίες επάνω στο τάισμα
|
|
||||
|
||||
Το χαρτονακι πισω ακομη να το αλλαξουμε κυριε Γιωργο?
|
|
||||
|
||||
πολύ ωραίο!!!
|
||||
|
||||
Αλέξανδρε περιορισμένος χρόνος!
|
|
||||
|
||||
Δε θέλω να σου το χαλάσω, αλλά εγώ δε βλέπω cuba, αλλά micranthemum micranthemoides.
|
||||
|
||||
Μου το χάλασες αλλά έχεις δίκιο! Και όχι τίποτα άλλο το πλήρωσα για cuba! Τέλος πάντων
|
|
||||
|
||||
Μετά από πολύ καιρό μερικές φωτογραφίες του ενυδρείου πριν κλαδευτεί
|
|
||||
|
||||
Οι αλλαγές που έγιναν ήταν η τοποθέτηση 6 σκαλαριών και κάποιες αλλαγές με τα φυτά
|
|
||||
|
||||
Εδώ μετά το κλάδεμα
|
|
|||
|
|||
Τι έχεις φτιάξει ρε φιλαράκι;;;; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
|
|
||||
|
||||
Πως διατηρείς τόσο καθαρό τον βυθό????????????????????????
Για το ενυδρείο ότι κι αν πω είναι λιγο!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το ενυδρείο θα δείξει περισσότερο όταν με το καλό απλωθεί και το άλλο γρασιδάκι που ανακάλυψα ότι τελικά δεν είναι ελεοχάρις γι΄αυτό και η τόσο αργή ανάπτυξη. Έχει αρχίσει όμως σιγά σιγά να απλώνεται. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(στον βυθό αναφέρομαι)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Η αλήθεια είναι ότι έχω απορήσει και εγώ που μετά από τόσο καιρό είναι τόσο καθαρός! Δεν πειράζει μια έγνοια λιγότερη!
|
|
||||
|
||||
Φουντωσε για τα καλα βλεπω!
|
||||
|
||||
Αρκετά θα έλεγα...
|
|
||||
|
||||
Καταπληκτική δουλειά τα λόγια είναι περιττά ....Μπράβο.!!!
|
|
||||
|
||||
Μερικές φωτογραφίες μετά από πολύ αυστηρό κλάδεμα! Και ένα βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=5UPIlp-JW9g
|
|
||||
|
||||
Μερικές ακόμα. Και θέλω και την βοήθειά σας για το τι πλατύφυλλο φυτό να βάλω στην θέση της κερατόπτερης στα δεξιά. Θέλω κάτι που να μπορούν πάνω του να γεννούν τα σκαλάρια τα αυγά τους
|
|
||||
|
||||
To φόρτωσες ε? Καλό έγινε...
Το έκανες γκαζονάκι το micranthemum micranthemoides? Στην μέση έχεις βάλει εχινοντορο ? Αν ναι να ξέρεις τώρα που ειναι νωρίς οτι θα γίνει τέρας και θα σου καλύψει τα υπόλοιπα. Λίγη τακτοποίηση των φυτών θα το αναδείξουν . Για τα αγγελοψαρα μια χαρα νομιζω κάνει και το κερατόπτερης ... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Δεν μπορω να καταλαβω ποιος εχινοντορος ειναι , αλλα να υπολογιζεις οτι οι περισότεροι , πιανουν τα 50cm σε υψος και 40 σε πλάτος.
Σε κάποια γωνιά πρέπει να τον βάλεις, αλλά πρώτα αναγνώρισε τον ... Τώρα για τα υπολοιπα φυτά, χώρο εχεις ,ειναι 50 cm το βαθος του ενυδρειου, κανε πιο πολλές ζωνες. Τα πλατύφυλλα , στις άκριες τα μικρά στην μέση. Κόκκινο ποτέ στην μέση ... Δες εδω να πάρεις μερικες ιδέες. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48189 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32303 Ποιο γκαζονάκι ειναι και σε καθυστερεί? |
|
||||
|
||||
Για eleocharis parvula το πήρα αλλά μάλλον είναι αυτό: Eleocharis
sp. 'mini'. Και να φανταστείς ότι το κόκκινο το έβαλα εκεί για κεντρικό φυτό! |
|
||||
|
||||
τα σκαλάρια μπορουν να γεννησουν και σε πετρα..ή ακομα και στα μπαστουνια του φιλτρου και τον θερμοστάτη..
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου...φτιαξε μονο το φοντο.... επισης συμφωνω με τον νικ σε αυτο --> Λίγη τακτοποίηση των φυτών θα το αναδείξουν . |
|
||||
|
||||
Μόλις τώρα τελείωσα τις αλλαγές που έκανα στα φυτά και ομολογουμένως είναι ριζικές μπορώ να πω. Βάζω και μερικές φωτογραφίες για να μου πείτε την γνώμη σας. Πιστεύω ότι είναι πιο όμορφο!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό 84 μικτά ~72 καθαρά φυτεμένο (η πρωτη μου προσπαθεια) | vaggstef | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 24-09-12 18:59 |
200 καθαρά | Nektamen | Malawi | 12 | 10-11-11 20:37 |
Θερμοστάτης για 120 λίτρα καθαρά | magman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-11-10 15:38 |
Καθαρό υπόστρωμα..... | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-05-06 16:28 |