|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κανενα update???
|
|
||||
|
||||
![]()
προσπαθω να ετοιμασω το φιλτρο, αλλα επεσε και λιγο δουλεια στο μαγαζι...
![]() ![]() ------------------------- καλησπερα!!! λιγες φωτο μιας και εκανα λιγο δουλιτσα... αντε να τελειωνω..... ![]() ![]() ![]() ετοιμαστηκε σχεδον το φιλτρο και τα δυο δεσιματα που θα μπουν στο κεντρο του ενυδρειου, στις βιδες που εχω αφησει για να μπορω να ανεβαινω να κανω δουλειες. τα σιδερα ειναι καθαρισμενα και με ασταρι και μετα θα περαστουν 2 χερια μονωτικο... οι ζαρτινιερες θα βαφτουν με το γκρι μονωτικο χρωμα που εχω βαψει και τα φωτα, και η εμπρως πλευρα θα καληφτει με πλακακι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 20-06-13 στις 15:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε χαίρομαι ρε θανασαρα!!!μπραβο....το φιλτρο εκει θα μείνει?
------------------------- Απο τα παράθυρα δεν θα ήταν καλυτερα να περνάει φως? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 20-06-13 στις 16:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οι νεροτσουλιθρες πότε ανοιγουν να ερθω για καμια βουτια???
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
axaxaxax νεροτσουληθρες...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα παραθυρα εκλεισαν να μην μπαινει φως γιατι μετα απο κουβεντα που ειχα με γνωστες... θα ειχα προβλημα με αλγη απο το δυνατο φως του ηλιου. τα φιλτρα εκει θα μεινουν, θα μπουν αλλα 3 διπλα σε αυτα ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΚΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλή δουλειά.μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τα σιδερα πηραν την θεση τους στο ενυδρειο, αφου πριν βαφτηκαν
![]() το ιδιο και οι ζαρτινιερες που θα ειναι τα φιλτρα του ενυδρειου οπως και οι σωλινωσεις.... σιγα σιγα ολα μπαινουν στην θεση τους!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά Θανάση καθε αυριο και καλύτερο το βλεπω!!!!
Περιμένω την τελευταία φωτογραφία που θα ειναι γεμάτο και θα είσαι μεσα με μάσκα.... |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο κουραγιο!!! αντε φιλε με το καλο να το τελειωσεις...και θα ξαναπερασω απο συρο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να στε καλα παιδια, ευχαριστω!!!!!
Πανουλη να περασεις ποτε θελεις.... θα σε γλυκανω κι ολας...χαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ζαμια τα ζαμια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα ερθει και η σειρα τους...!!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο.άντε να έρθει και η σειρά τους
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έπεσε μαστοράντζα βλέπω. Θα το κάνεις παλατάκι εδω μέσα, που έλεγε και ο Βέγγος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θαννάση ωραια η κατασκευη σου, 2 λετπομερειες μονο , κατα την αποψη μου , θα εβαζα στο παραθυρο τζαμι καπως θαμπο να περνάει το φως αλλα οχι τόσο πολλυ , και θα ειχα τα παράθυρα σε ανάκληση ή τελειο ανοιχτα, για να αεριζεται ο χωρος , θα εχεις πολύ υγρασια στο δωμάτιο!
Μηπως ηταν καλυτερο να χρησιμοποιησεις καποιο ειδος lainer , μπορει να σου τραβηξει υγρασιά μετά απο καιρό... Καλά τα πλακιακια αλλα με την συστολη διαστολη , μετά απο χρονια θα βρει τρυπα το νερό να περάσει.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στην μερια του τζαμιου τελικα με βολεψε και χωρεσε ακριβος τα φιλτρα οποτε, ειμαι οκ εκει. για εξαερισμο, αν χρειαστει εχς στο παταρι ενα ανεμιστηρα, οποτε και θα προσαρμοστει. το ενυδρειο θα ειναι κλειστο απο πανω οποτε μπορει να μην εχω θεμα με την υγρασια. θα δειξει. οσο για τα πλακακια, γιατι να εχω θεμα?? οι πισινες γιατι δεν εχουν??? ενα ακομη εξτρα ειναι οτι ολοι οι αρμοι θα γεμισουν με σιλικονη. οτι κανουν δηλαδη σε μεγαλες επιφανειες απο μπετον για να κανουν συστολη διαστολη και να μην κανουν ρογμες. ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 23-06-13 στις 23:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=thanasis76;773957]σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
στην μερια του τζαμιου τελικα με βολεψε και χωρεσε ακριβος τα φιλτρα οποτε, ειμαι οκ εκει. για εξαερισμο, αν χρειαστει εχς στο παταρι ενα ανεμιστηρα, οποτε και θα προσαρμοστει. το ενυδρειο θα ειναι κλειστο απο πανω οποτε μπορει να μην εχω θεμα με την υγρασια. θα δειξει. οσο για τα πλακακια, γιατι να εχω θεμα?? οι πισινες γιατι δεν εχουν??? ενα ακομη εξτρα ειναι οτι ολοι οι αρμοι θα γεμισουν με σιλικονη. οτι κανουν δηλαδη σε μεγαλες επιφανειες απο μπετον για να κανουν συστολη διαστολη και να μην κανουν ρογμες. ------------------------- Δεν λέω οτι δεν θα σου κρατησει η κατασκευη αλλα οπως και να εχει ειναι πολλά τα λιτρα μεγάλες πιέσεις... Η πισινα και να χάσει βρισκεται σε εξωτερικό χώρο, με κατασκευη απο μπετόν μονο συνηθως... Απο την αλλη μερια εσένα βρισκεται σε εσωτερικό χωρο περιτρυγιρισμένο απο τουβλα και σουβά. Προσεξε την σιλικονη να την τοποθετησεις σωστά , καθως και την επιλογη της σιλικόνης για να σου κρατήσει... Στις πισινες πλεον τις περισότερες προτιμάτε liner... Αν το σκεπάσεις δεν θα εχεις μεγάλο προβλημα με την υγρασια λογικά.. Μην παρεις τιποτα στραβά , απλά ειναι πραγματα οπου θα σκεφτομουν εγω σε τοσο μεγάλη κατασκευη... |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nicpapa;773968]
Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=thanasis76;773970]
Παράθεση:
![]() Καλο κανει το μπετον και το σιδερο ... και καλά εκανες... Οποτε φιλε καλη συνεχεια στο τερατάκι σου.. Α τα φωστιστικά σου μου αρεσουν πολύ.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=nicpapa;773972]
Παράθεση:
![]() ![]() σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και για τα καλα σου λογια.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ νομίζω ότι οι γύρω τοίχοι θα τραβήξουν υγρασία και θα ξεφλουδίσουν μελλοντικά, δεν ξέρω αν ο εξαερισμός που έχεις αν αρκεί αλλά σίγουρα εσύ θα ξέρεις καλύτερα και θα βρείς λύση αν παρουσιαστεί τέτοιο πρόβλημα μελλοντικά. Πολύ όμορφο γίνεται, συγχαρητήρια!!!!
![]() Τι ψάρια αποφάσισες να βάλεις μέσα τελικά εκτός απο σαλάχια? εμένα θα μου άρεσε με Τinfoil Barb, Oscar, albino και κοινούς pangasius, Pacu , silver Dollars, Silver sharks,Arowana γενικά ψάρια που γίνονται μεγάλα, αλλά γενικά είναι θέμα γούστου ....ότι και να βάλεις όμορφο θα δείξει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι τοιχοι ολοι ειναι μερασμενοι με μονωτικο. αν δω οτι παει να κανει προβλημα θα το κοιταξω... εξαλου ολη μερα εδω ειμαι... ![]() ![]() ![]() οσο για τα ψαρια, θα ειναι κυριος αμερικης, και ψαρια που το μικροτερο γινετε 40 εκατ. οποτε για μικρα δεν παιζει με τιποτα... λιγο υπομονη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θαναση πως παει το ενυδρειο καμια εξελιξη ειχαμε??
------------------------- ή μαλλον οχι με το ενυδρειο με το μικρο κουβαδακι αφου με το ζορι χωραει λιγο νερο ...!! ![]() ![]() ![]() ![]() περιμενουμε νεα σου...!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 28-06-13 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |