|
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω να μη σας εχω ζαλισει με ερωτησεις....
Πριν 3-4 μερες εβαλα 2 Cory που ειχαν σχεδον τα ιδια ελαφρα σημαδια τα οποια εφυγαν τη πρωτη μερα. Πιθανον στρες. Προχτες το μεσημερι μπηκαν αλλα 4 τα οποια ειχαν σχεδον τα ιδια ελαφρα σημαδια τα οποια δεν εχουν υποχωρησει. Δεν ειναι σαν σε ενα αλλο θεμα που διαβασα που κρεμοταν η πετσα.... ειναι σαν λεκεδες ας το πουμε.... ηλπιζα μετα το πρωτο βραδυ να ειναι οκ αλλα δεν... Τα πρωτα 2 εχουν το χρωμα τους κανονικα. Να ανυσηχω ή να τα αφησω κ θα φυγει? ![]() Υ.Γ. Στις βολτες τους που κανουν περα δωθε κλπ μου σηκωνουν απο το βυθο οτι βρωμιτσα υπαρχει κ αιωρειται πλεον στο νερο.... τι προτεινετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι έχεις πάρει συμβουλές για το ενυδρείο σου που δεν θες να ακολουθήσεις.Το ότι έβαλες 2 ψάρια και τα έχασες έπρεπε να σε προβληματίσει και όχι απλά να σε στείλει στο μαγαζί να πάρεις αλλά 4.
Στα λέω φιλικά. Τα ψάρια μάλλον έχουν βγάλει μύκητα και θα χρειαστούν θεραπεία σε καραντίνα.
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικα τα κορυ θέλουν άλλο βυθό...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ο βυθός ειναι χαλαζιακη αμμος χοντροκοκη. |
|
|||
|
|||
![]()
Θελουν πιο ψιλη αμμο
|
|
||||
|
||||
![]()
Κ αλλο ε?
![]() ------------------------- Διαβασα στο φορουμ για την ick αν τη λεω καλα κ μια από τις θεραπείες που προτεινει ειναι ανεβασμα της θερμοκρασίας για 20 μερες. Δυστυχώς χωρο για καραντίνα δεν εχω, ουτε κ εξοπλισμό..... ------------------------- Εχει κάποιος κατι να συστήσει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 26-11-17 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι ICK θέλει για 10 ημέρες τουλάχιστον θερμοκρασία στους 30 βαθμούς και προσθήκη αλατιου
τα Κορυ όμως δεν αντεχουν το αλατι βεβαιώσουν πριν κάνεις οτιδήποτε
|
||||
|
||||
![]()
Ενημερωσε μας πως θα παει!
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Sterbai Cory!! | leonidas87 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 07-04-14 11:47 |
ασπρα σημαδια σε γκαπυ | johnb | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 14-01-12 11:45 |
Sterbai Cory προβλημα | lion | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 24-05-08 15:39 |
θανατοι cory sterbai | Giwrgos23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 04-04-06 22:30 |
ασπρα σημαδια στην ουρα χρυσοψαρου..... | silver | Χρυσόψαρα | 3 | 27-10-04 03:25 |