|
|
|||
|
|||
![]()
Θελουν πιο ψιλη αμμο
|
|
||||
|
||||
![]()
Κ αλλο ε?
![]() ------------------------- Διαβασα στο φορουμ για την ick αν τη λεω καλα κ μια από τις θεραπείες που προτεινει ειναι ανεβασμα της θερμοκρασίας για 20 μερες. Δυστυχώς χωρο για καραντίνα δεν εχω, ουτε κ εξοπλισμό..... ------------------------- Εχει κάποιος κατι να συστήσει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 26-11-17 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι ICK θέλει για 10 ημέρες τουλάχιστον θερμοκρασία στους 30 βαθμούς και προσθήκη αλατιου
τα Κορυ όμως δεν αντεχουν το αλατι βεβαιώσουν πριν κάνεις οτιδήποτε
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα επαναλάβω πως κάνεις βιαστικές κινήσεις,
έβαλες τα πρώτα 2 Κορυ χωρίς να μάθεις το περιβάλλον που θέλουν, μετά πήρες και συμβουλή να βάλεις και άλλα χωρίς να ελεγχθεί πως το περιβάλλον σου είναι ακατάλληλο και μετά ως δια μαγείας ανακαλύφθηκε πως δεν κάνει ο βυθός σου. Ετσι ξεκινούν τα προβλήματα Δεν ξέρω τι να πω, αυτά με ξεπερνούν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
To ph ειναι 6,4 κ η σκληροτητα 9dkh αρα μεσα στα πλαισια τους. Τώρα οσο αφορα την αμμο ειχα διαβασει πως ειμαι οκ με αυτην κ μαλιστα εδω. Τι να πω μπορεί να φταίει κ η φωτο αλλα την σπρώχνουν με τα μουστάκια τους χωρις προβληματα. Ξερω θα μου πεις οτι το ph κ το dkh ισως δεν αρκούν. Συντομα θα έχω πληρεις μετρήσεις.
Δυστυχώς ετσι τα πηρα με τα σημαδια κ λαθος υπέθεσα οτι ηταν στρες. Τα δύο που εχω ειναι οκ με τα χρωματα τους τελεια. Τα 4 που χουν το θεμα το εχουμ μονο στο κεφαλι. Οχι στα πτερυγια κλπ. Τι σε ξεπερναει ακριβως? Οταν αγοραζεται ενα ψαρι ετσι παει να πει οτι φταιει το ενυδρειο που μπαινει? Φυσικα κ διαβασα πριν τα παρω. Κ εκρινα οτι ηταν οκ να μπουν. Εμενα με ξεπερναει που πηγα κ συστημενος σε μαγαζι γνωστο ψηλα στη Βουλιαγμενης κ μου τα εδωσαν ετσι. Επρεπε να το φανταστω τετοιο αχουρι που ηταν εκει μεσα. Κριμα το ονομα. Θα ψαξω στα θεματα παλι τη λυση. Συγγνωμη που σας αγανακτω καθε φορα, δε θα ξαναγινει. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει θεμα να γραφεις οτι θελεις και να ρωτας επισης ... Απλα πολλοι νιωθουν οτι δεν διαβαζεις τις απαντησεις και ειναι λιγο απογοητευτικο για το καλο των δικων σου ψαριων ...
Στο θεμα δεν ειναι ικ σιγουρα ... Μαλλον καποια μυκητιαση ... Διαβασε εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=53106 Γενικα ειναι λαθος να παιρνουμε ενα ψαρι και να το βαζουμε στο ενυδρειο κατευθειαν ... Οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ηλεκτρονικο αγωγιμομετρο φιλου γεωπονου
------------------------- Παράθεση:
Αυτο δε το ειχα διαβασει πουθενα ουτε κ το ηξερα........ ηξερα απλα τη μεθοδο με τη σακουλα που βυθιζουμε για να παει τη θερμοκρασια. Μετα κιολας μετεφερα σε ενα καθαρο κουβα με νερο του ενυδρειου απο αλλαγη με την αποχη τα ψαρια να "ξεπλυθουν" κ μετα τα εβαλα μεσα με την αποχη την οποια ειχα ξεπλυνει. Μπορει να φανει αστειο σε καποιους αλλα νομιζα οτι ειμουν κομπλε ετσι. ------------------------- Πολυ ωραιο το διαβασα. Και πολυ σωστο επισης. Αλλα εγω αυτο δε μπορω να το κανω για ολους τους λογους που ολοι φανταζομαστε.... κ παω στοιχιμα δεν ειμαι ο μονος ![]() ------------------------- Με αυτα κ με αυτα ξεχασα να αναφερω οτι ειχαμε παλι αυγα χτες το βραδυ. Τα κορυ τους περνανε παντελως αδιαφορα ακομα κ αν κινουνται κατω απο το φυλλο της ανουμπιας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη WiSe : 27-11-17 στις 16:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Sterbai Cory!! | leonidas87 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 07-04-14 11:47 |
ασπρα σημαδια σε γκαπυ | johnb | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 14-01-12 11:45 |
Sterbai Cory προβλημα | lion | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 24-05-08 15:39 |
θανατοι cory sterbai | Giwrgos23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 04-04-06 22:30 |
ασπρα σημαδια στην ουρα χρυσοψαρου..... | silver | Χρυσόψαρα | 3 | 27-10-04 03:25 |