|
|
|||
|
|||
![]()
Έχετε να προτείνετε κάτι για την διατροφή των μικρών πέρα από την κονιορτοποιημένη krill gran και cichlids color flakes της tropical;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να είναι αρσενικος που κράτησε αυτος τα αυγα, έτσι οπως βλέπω τα χρώματα του ψαριού τι( συνβσυμβαίνει σε κάποια είδη γιατί οχι και σε αυτό, κάτω απο ορισμένες συνθήκες )
Αν δεν δεις το ζευγάρωμα δεν νομιζω να σιγουρευτης ποιο είναι τι |
|
|||
|
|||
![]()
Ειδες που δεν τα εμαθες ολα στα βιβλια;
------------------------- Και να σου απαντήσω συνολικά στο μήνυμά σου, ξερόλας δεν εμφανίστηκα εγώ σε ένα θέμα που ζητά βοήθεια για θεραπεία να κάνω υποδείξεις για συνθέσεις κτλ. Τα χαπς που τα είδες να τα δω κι εγώ; Μήπως μπερδεύεσαι φιλαράκο μου γιατί κάτι είπες και για ψάρια που φτάνουν 20εκ και είσαι κι εκεί λάθος. Είναι λοιπόν λάθος η σύνθεσή μου, ΝΑΙ, είσαι οκ με αυτό; Και κάποια στιγμή θα έρθει η καταστροφή. Απλά αυτό που λέω είναι ότι περιμένοντας την καταστροφή βλέπω ένα αρμονικό ενυδρείο και 2 Aulonocara που λόγω του πολύ stress μου έδωσαν 26 μικρά ψαράκια που τώρα μεγαλώνουν ξεχωριστά! Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στο θέμα, σε μένα προφανώς δεν προσφέρει κάτι, εύχομαι κι ελπίζω σε όσους διαβάζουν να το κάνει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 07-10-17 στις 17:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν σχολίασα τα ειρωνικά σχόλια (που κακώς βεβαίως έγιναν) του Κώστα γιατί έπονται του δικού σου. Και ο Κώστας θα πρέπει να είναι πιο συγκρατημένος ως αρχάριος αφού έχει πολλά να μάθει με ένα μόνο χρόνο(?) εμπειρίας. ![]() Όσον αφορά την λαθεμένη κατά τη γνώμη μου εισαγωγή των Aulonocara (peacocks και όχι Haps) το είχα επισημάνει πολύ νωρίς στο θέμα του http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=139 Όσον αφορά τις "χρωματιστές θηλυκές αυλονοκάρες" έχω γράψει στο ποστ ν.20 ![]() Παράθεση:
αν και προσπαθώ να σέβομαι τον οποιονδήποτε συνομιλητή μου-ανεξάρτητα από τη μικρή ή μεγάλη του εμπειρία στο χόμπυ- και κυρίως τη ζωή των ζωντανών που φιλοξενεί. Το θέμα της "ασθένειας" του ψαριού έχει λήξει. Καλή συνέχεια και στους δυο σας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υβρίδια Aulonocara | Κλεόβουλος | Malawi | 0 | 29-04-14 12:38 |
ζευγάρωμα aulonocara | grkts | Malawi | 1 | 30-11-07 18:21 |
Aulonocara baenschi η Aulonocara Calamarius? | Makis M | Malawi | 2 | 14-02-05 11:24 |
Aulonocara | theofilos | Malawi | 25 | 07-11-04 21:37 |
Aσθένεια aulonocara | antonis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-12-03 13:59 |