|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας! Απο χτες το βραδυ το ανεβασα στις 90 φυσαλιδες και σημερα ειναι ακομα μπλε.Να το ανεβασω κι'αλλο? Κανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαξε θεση στο drop checker. Δες εαν αλλαζει χρωμα.
|
||||
|
||||
![]()
Εχει να κανει που το εχω ψηλα και μακρυα απο το διαχυτηρα? Ποια ειναι η καλυτερη θεση? Μηπως εχει παρει νερο το κενο αερος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου λεω να το δοκιμασεις σε πολλες διαφορετικες θεσεις του ενυδρειου ψηλα και χαμηλα για να δεις εαν εκει υπαρχει συγκεντρωση co2. Εαν του αλλαξεις θεση και εκει παρει αλλο χρωμα σημαινει κακη/ελλιπης κυκλοφορια και λιγη ποσοτητα co2.
Καλυτερη θεση δεν υπαρχει. Πρεπει σε ολο το ενυδρειο να δειχνει ιδιο χρωμα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θελω να προσθεσω πως η αλλαγη στο χρωμα ποτέ δε μου εγινε σε 5-6 ωρες αλλα πολλες ωρες παραπανω,μη πω μετα απο 24 για να ειμαι σιγουρος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν τα ψάρια ενοχλουντε αφού πάνε στην επιφάνεια αλλά το co2 είναι οκ σύμφωνα με το τεστ τι κάνουμε.???? |
|
||||
|
||||
![]()
Χαμηλώνουμε το co2 ,αν ενοχλουνται τα ψάρια σημαίνει ότι είναι πολύ το co2 ή ότι δν υπάρχει επαρκής οξυγόνωση και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να βρούμε την λύση,δεν μπορούμε να έχουμε τα ψάρια σε συνθήκες ασφυξίας.
|
|