|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Απο το δημοτικο παντα υπηρχε ενα εως δυο σκυλια στην αυλη του εργοστασιου.Ναι ειχα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
pritani σταμάτα να βάζεις φώτο απο τα γατάκια θα γίνει ''μόδα''.
Θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλη μια φωτο δωρο στους θαυμαστες της......
|
|
||||
|
||||
![]()
Τhe best!!! pritani
θα τα πούμε ελπίζω στην επόμενη συνάντηση της θεσσαλονίκης . |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ κ. Pritanis θα στο ματιάσουν το γατάκι και θα τρέχεις ελπείζω να του έχεις βάλει κάποια χάντρα. Δεν μας έχεις πει το όνομα της μικρής;Αντί να μας βάζεις φώτο δεν το στέλνεις προς τα κάτω να το πάμε για κανα φαγητό να το γνωρίσουμε και σε κανένα άλλο γατούλι
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ : 03-10-05 στις 19:29 |
|
|||
|
|||
![]()
Δες εδώ για ράτσες που είναι στα ελληνικά www.gatoselida.gr
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ονομα της ειναι Χιονατη και οσοι ενδιαφερονται συντομα θα την ζευγαρωσω......
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω κι εγώ γάτα και συμφωνώ με τους υπόλοιπους. Πρέπει όμως να σκεφτείς και μια άλλη παράμετρο: οι γάτες τρελλαίνονται να τραβάνε καλώδια! Η δικιά μου, τραβώντας το σωληνάκι της αεραντλίας, κατάφερε τελικά να τη ρίξει. Κατά το πέσιμό της χτύπησε πάνω στο τζάμι του ενυδρείου. Ευτυχώς δεν έγινε ζημία, αλλά μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
13.000.000 ενυδρεία!! | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 23-09-06 00:21 |
Σιλικόνη μη κατάλληλη για ενυδρεία. | sakis345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 01-02-05 22:50 |
ΒΟΗΘΕΙΑ συχνές ασθένειες σε θαλασσινά ενυδρεία. | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 66 | 07-06-04 14:05 |
Εύκολα φυτά για όλα τα ενυδρεία. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:52 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |