|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δεχτηκες!Τελικα πηγες στα χρυσα ε
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ατμοσφαιρικό! Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολυ!!!! Θέλει δουλειά ακόμα...
|
||||
|
||||
![]()
Βρε ψείρα τελειομανή ,
τι δουλεια θέλει ; Πόσο ψηλά πρέπει να ανεβάσεις το πήχη ; ![]() Απο τα ντοκυμαντερ που εχω δει , νομιζω πως το βιντεο σου ειναι τραβηγμενο στο Rio Negro ![]() Οντως αυτο το στήσιμο έδωσε όγκο, βαθος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τα pistia μαλλον απο το φως την ακουσαν, χαλασαν τελειως η απλα τις ριζες που ειχαν¨? Γιατι μου εχει τυχει και αυτο αλλα ανεκαμψαν μετα
Παντως το εφε που αφησαν ολα τα λεφτα μη σου πω θελει λιγο ακομα αριστερα ![]() ![]() Κατα τα αλλα τα εχω πει περιμενω εξελιξεις αν και ετσι μια χαρα ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χάλασαν και τα φύλλα τους... Μάλλον επειδή δεν επαρκούσε το φως. Μερικά κομμάτια τα έβαλα στο άλλο ενυδρείο να δω πως θα πάνε
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα..
Διαβάζοντας το θέμα από την αρχή, καταρχήν να πω πως με εντυπωσίασε η ιδεα του φίλτρου...και θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες σχετικα γι αυτό... Που μπορώ να βρώ 20λιτρη φιάλη νερού τετοια κενή?? ![]() Επίσης γιατί χρειάζονται 2?? το ίδιο κόνσεπτ δε μπορεί να εφαρμοστεί και σε μία, κάνοντας 2 τρύπες στο πάνω μέρος της φιάλης...τοποθετόντας την αντλία στον πάτο...και απο την εξωγωγή της αντλίας θα ξεκινάει ένας σωλήνας ο οποίος θα καταλήγει στη δεύτερη τρύπα της φιάλης..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να σας πω την μαύρη αλήθεια δεν με έχει βολέψει και σκέφτομαι να το βγάλω και να φτιάξω ένα κλασικό σαμπ. ------------------------- Καλησπέρα, ετοιμάζω δοχείο αναπλήρωσης με φλοτέρ... δεν έχει βάση για τα φλοτέρ και ψάχνοντας στο φόρουμ θυμήθηκα ότι ο φίλος jimbit22 άνοιξε κατάστημα με εκτυπώσεις 3D. Έτσι του έστειλα ένα σχέδιο και ιδού το αποτέλεσμα ![]() ![]() ![]() ![]()
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 09-01-16 στις 13:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα!
Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας το σχέδιο ή το κόστος κατασκευής τους;
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά κατασκευαζουμε 3d εκτυπωτές (μηχανήματα) και κάνουμε εκτυπώσεις. Θα γίνει κανονική παρουσίαση στο φόρουμ.
Οποίος έχει 3d εκτυπωτή και θέλει το σχέδιο (.stl) στέλνει πμ και του το στέλνω. Είναι ιδιοκτησία της εταιρείας και δεν μπορώ να το ανεβάσω δημόσια.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία αυτή η "μουργα"!
|
||||
|
||||
![]()
Με φτιαχνεις πολυ ασχημα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη Χρήστο δεν θα ξαναγίνει..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο,άψογο αποτέλεσμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το αντιθετο ευχομαι! Να με στειλεις ψυχιατρειο χαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστώ!!!!!
χαχαχαχα όχι και ψυχιατρείο... άσε που υπάρχουν και καλύτερα!!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|