|
![]() |
#1 |
ερωτηση για φιλτρο κιι υποστρωμα
![]() Αξιολόγηση:
![]() καλημερα παιδια ..εχω το φιλτρο fluval 106 και το υποστρωμα jbl manado...θελω να ρωτησω επειδη αυτο το χαλικι ειναι πολυ μικρο και χαμηλης κοκκομετριας και ελαφρυ υπαρχει περιπτωση να μπαινουν νˊκοκκοι στο φιλτρο και να τους ρουφαει; η μπιλια στην εξοδο του φιλτρου μπροστα τι ρολο παιζει θα χρειαστω καποιο προφιλτρο ν βαλω στην εισοδο του νερου ;
και δευτερον εχετε καποιο καλο.κιι ευκολο τροπο να το καθαρισω χωρις να μου πεφτει στην αποχετευση το χαλικι γτ ειναι πολυ ελαφρυ και επιπλεει στο κουβα |
|
Εμφανίσεις: 5148
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κάνω λαθος..το manado δεν θελει ξεπλυμα..
|
|
|||
|
|||
![]()
πως δε θελει καθαρη λασπη βγαζει και το λεει και στις οφηγιες απο πισω ξεπλυμα καλο.με ζεστο νερο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μικρη ποσότητα για ξεπλυμα, μερικά ξεπλύματα μέχρι να πάψει να βγαζει "βρωμια" και μετά μεταφορά σε καθαρο κουβά Και άντε πάλι απ την αρχή με επόμενη ποσότητα Απ οτι θυμάμαι, ελάχιστοι κόκκοι ήταν αυτοί που επέπλεαν
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω τοσους κουβαδες ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε λίγο ψηλότερα την εισοδο του φιλτρου για να μην εχεις προβλημα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
χαχα το εκανα ηδη φιλε μου πετυχε εβγακε μια θολουρα ελαχιστη βεβαια και αυτο γτ το ανακατεψα μεσα στο ενυδρειο να φυγουν οι μπουρμπουληθρε; απο κατω
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια ..εχω παρει καποιες πετρες λαβας εχει καποιος καποιο λινκ να μου δωσει με το πως να βαλω το χαλικι μου και τις πετρες αυτες τη μια πανω στην αλλη ετσι ωστε να γινει ομορφο και με κρυψωνες αρκετες για τα cpd που θα μπουν μεσα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για υποστρωμα | teenager22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 06-09-14 16:09 |
Ερωτηση σχετικα με υποστρωμα... | ΣΤΕΛΙΟΣ 34 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 05-01-13 05:01 |
Ερωτηση για υποστρωμα | Geovai | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 03-07-10 12:50 |
Ερωτηση για υποστρωμα | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-03-07 12:19 |
ερωτηση για υποστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-09-06 21:16 |