|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρετη σε 24 ωρες δε θα εχεις πολλες απωλειες σε βιολογια!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και τι εκανες μετα απο 24 ωρες,το εβαλες στην πριζα και ολα οκ? Αυτο που ειπε Ο Γιωργος Κ ειναι το σωστο. |
|
|||
|
|||
![]()
Το κανιβαλισαμε το θεμα του παιδιου και προσωπικα ζηταω συγνωμη.
![]() Το αποφασισα θα το κανω πειραμα μετα τις διακοπες αυτο με την ψοφια βιολογια ... Παντως οταν εχεις αμμωνια 3 μηπως η νεκρη βιολογια ειναι σταγονα στον ωκεανο? Ναι το εβαλα στην πριζα και ολα οκ. Και δεν εχει γινει 1-2 φορες ... το κανω τακτικα . Το Altzxaimer μου χτυπα την πορτα. Παντως αν ο φιλος δεν βαριεται να ερθει μεχρι καλλιθεα μπορω να του δωσω μπολι εγω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα γιαυτο εχει 3 αμμωνια,γιατι δεν εχει καθολου βακτιριδια να την <<φανε>> |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοω ποσο ανεβαζει η νεκρη βιολογια σαν ψοφιος οργανισμος... Παντως μου κανει εντυπωση που δεν εχει γινει καποιο αναλογο πειραμα. Καλα μονο εγω ξεχναω τα φιλτρα μου εκτος πριζας
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει 3 αμμωνια ουτε για ενυδρεια που στρωνουν.Αυτο για μενα σημαινει οτι ηταν αρκετες μερες ετσι,και απορω πως ζουν τα ψαρια ακομα.Βεβαια την ζημια την παθανε |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω εναν γνωστο που μια μερα μετρησε 5!
Ξεχασαμε να πουμε οτι οσο μπορει να κραταει το ph του κατω απο το 7. |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια μεγαλη αλλαγη 80% (ΑΡΓΑ) με νερο ιδιας θερμοκρασιας, σκληροτητων και πεχα.
Μετρα, και κανε οσες αλλγες χρειζονται για να πεσουν τα τοξικα. Μπορεις να χρησιμοποιησεις ως βοηθεια καποιο δεσμευτικο αμμωνιας πχ APi ammo lock, Seachem AmGuard, Prodibio StopAmmo, prime σε μεγαλυτερη δοσολογια, κλπ Μπορεις να βοηθησεις και με βακτηρια. Πολυ σημαντικο ειναι να βρεις την αιτια της διακοπης λειτουργιας του φιλτρου. Βγαλε απο τη πριζα το φιλτρο και ξαναβαλτο να δεις αν θα τυχει καποιες φορες να μη ξεκιναει μονο του. Αν συμβαινει αυτο, ή θελει καθαρισμα θαλαμος φτερωτης ή/και υλικα ή/και σωληνες, ή αλλαγη καποιο εξαρτημα πχ φτερωτη ή αλλαγη φιλτρου. Ποιο φιλτρο ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
να ενημερωσω οτι εκανα 2 αλλαγες απο 50% το πρωι και η αμμωνια τωρα που μετρησα ηταν 0.5 και νιτρωδη 0.2 . αυτο πιστευω να σημαινει οτι δεν πεθανε η βιολογια μου. βεβαια θα το ενυσχισω το βραδυ με μπολι απο φιλη.
το φιλτρο μου ειναι το φλουβαλ u4. το εβαλα και το ξαναεβγαλα απο τη πριζα και δουλευει κανονικα.μπορει καπου να σκαλωσε. ελπιζω να πεσουν τελειως τα νουμερα και να μην μου ξανατυχει τωρα που θα λειπω |
|
|||
|
|||
![]()
Νιτρικα μετρησες?
|
|
||||
|
||||
![]()
νιτρικα εχω σνεχεια περιπου στα 10
------------------------- καλημερα. τωρα εκανα μετρησεις και ειναι ολα οπως πριν. σα να μην εγινε τιποτα. αμμωνια 0 νιτρωδη 0 και νιτρικα 10. να πω οτι τελικα δεν μπορεσα να ενισχσω τη βιολογια με μπολι. δεν πεθανε η βιολογια απλα επειδη ειχε σταματησει το φιλτρο δεν υπηρχε ροη και για αυτο ανεβηκε αμμωνια. τελος καλο ολα καλα ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 08-08-11 στις 11:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι πολυ.Τωρα για 10 μερες να κανεις τακτικα τεστ,γιατι μπορει να στα πεταξει παλι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι θα φυγω παλι αυριο για 5 μερες. θα πω σε μια φιλη μου να τα κοιταει και πιστευω να μην εχω κανενα θεμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα αμμωνιας στο γκαποενυδρειο | gianniwpopi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 27-06-11 22:46 |
Προβλημα Αμμωνιας | IbizaIsland | Αρχάριοι γλυκού νερού | 152 | 22-01-11 16:46 |
Ξανα προβλημα αμμωνιας | Avaya | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 14-04-08 14:21 |
Προβλημα αμμωνιας again! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 24-08-07 19:05 |
Προβλημα (Test Αμμωνιας) | ΡΑΠΤΗ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-12-06 22:07 |