|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκαρε αυτο που σου ειπαν και τα παιδια πιο πανω αν ειναι λειγμενα η οχι.Ειναι λιγο περιεργο να εχεις αμμωνια 8 και τα ψαρια να ειναι ζωηρα..
|
|
||||
|
||||
![]()
κάτι κάνεις λάθος με το μέτρημα, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς
|
|
|||
|
|||
![]()
κι ομως. ισως το αμολοκ την κανει μη τοξικη αλλα ειναι στο 8.
|
|
||||
|
||||
![]()
μετράς λάθος
|
|
|||
|
|||
![]()
σε τεστ της απι. βαζω νερο του ενυδρειου μεχρι την γραμμη που δειχνει στο μπουκαλακι. 8 σταγονες απο το 1 μπουκαλακι κι 8 απο το αλλο. ολα συμφωνα με τις οδηγιες. ετσι μετραγα και πριν που μου εδειχνε αμμωνια μηδεν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιο πριν και πιο μετα απο το 5 λεπτο δεν δειχνει σωστα.
|
|||
|
|||
![]()
ναι στα 5 λεπτα. ενας πετ σοπας μου ειπε οτι φταειει η ηφαιστειακη λαβα που εχω. μπορει να φταει αυτο? να το αλλαξω? τι να βαλω?
------------------------- σημερα εχασα ενα ψαρακι μου κι ειμαι πολυ στεναχωρεμενη.ελπιζω να καταφερω σωσω τα αλλα αν και δεν ξερω τι αλλο να κανω. delta66 εισαι η τελευταια μου ελπιδα ειλικρινα. μπολι δεν βρισκω φιλοξενια δεν βρισκω δεν ξερω τι να κανω. θα το ρισκαρω να παρω να τα βαλω σε ενα μικρο ενυδρειο να τα κρατησω με αμολοκ και θα στρωσω απο την αρχη το ενυδρειο μου. δεν βρισκω αλλη λυση ------------------------- σημερα εχασα ενα ψαρακι μου κι ειμαι πολυ στεναχωρεμενη.ελπιζω να καταφερω σωσω τα αλλα αν και δεν ξερω τι αλλο να κανω. delta66 εισαι η τελευταια μου ελπιδα ειλικρινα. μπολι δεν βρισκω φιλοξενια δεν βρισκω δεν ξερω τι να κανω. θα το ρισκαρω να παρω να τα βαλω σε ενα μικρο ενυδρειο να τα κρατησω με αμολοκ και θα στρωσω απο την αρχη το ενυδρειο μου. δεν βρισκω αλλη λυση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ROULAMID : 19-01-11 στις 00:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μη κανεις τιποτα
Εχεις ΠΜ.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τυρφη | rastafarian | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-10 12:35 |
τυρφη | manos_samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 27-11-10 16:27 |
Τυρφη | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 16-08-09 21:39 |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |
τυρφη | mikele | Δίσκοι | 11 | 10-11-07 10:53 |