|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
Εχω ενα ενυδρειο 200λιτρα περιπου καθαρα και εχω αυτο το φιλτρο 1400λ/ω http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2175 Αυτο τον Κυκλοφοριτη 3000λ/ω http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2179 και ενα Co2 Διαχυτηρα με μια αντλια πρεπει να ειναι 250λ/ω Συνολο 4650λ/ω 23φορες την ωρα τα λιτρα του ενυδρειου αισθητικα δεν μπορω να πω οτι με χαλαει αλλα μηπως θα εχω προβλημα με φυτα ψαρια γαριδες? Ψαρια Αρλεκινους - phantom tetra Γαριδες red cherry Amano και ενα ακομα θεμα ειναι οι αλγες μηπως καποιες γουσταρουν την μεγαλη κυκλοφορια οπως η ΒΒΑ με την οποια μαλωνω αυτον τον καιρο Ακουω γνωμες |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ νομίζω οτι είναι υπερβολικά πολύ κυκλοφορία για το ενυδρείο σου!! Το φίλτρο δεν δίνει 1200 που λέει αλλα ας πούμε 800. Ο κυκλοφοριτής όμως δίνει 3000 δίοτι δεν μπουκώνει.
Νομίζω οτι μπορεί όλη αυτή η κυκλοφορία να κουράζει υπερβολικά τα ψαράκια. Σκέψου να σε βάζουν να τρέχεις 24 ώρες το 24ωρο....! Θα πρότεινα τον κυκλοφοριτή να τον αλλάξεις με έναν πιο μικρό, π.χ. στα 1000-1200 λ.α.ω. ο οποίος το βράδυ θα κλέινιε για να ξεκουράζονται τα ψαράκια. Εγώ στο ενυδρείο μου έχω ενα 2213 και ένα μικρό εσωτερικό με 360 λαω σε 65 λίτρα περίπου και το βράδυ χαμηλώνω στα 3/4 το εξωτερικό (όσο πέρνει για να μην ακούγεται θόρυβος) |
|
||||
|
||||
![]()
Χαμηλώνεις το 2213?
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη αν δεν σου λυγιζει τα φυτα δινοντας τους κλιση, δεν υπαρχει προβλημα ουτε με τα ψαρια ουτε με τα αλλα ζωντανα απο το ρευμα. Παιζει ρολο και το πως ειναι τοποθετημενα τα φιλτρα και οι κυκλοφορητες ωστε να μην δημιουργουνται δινες.
Συνηθως τα μονα ψαρια που ενοχλουνται απο την εντονη ροη ειναι τα ειδη που ζουν στην φυση σε στασιμα νερα. Κατα τα αλλα η καλη κυκλοφορια μονο καλο κανει σε πυκνοφυτεμενα ενυδρεια. |
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω ενα video να δειτε αργοτερα και τα ξανα λεμε
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 11-11-10 στις 09:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το βλέπουμε ....
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά η ροή είναι πολύ καλή! Ακουσα το 23 φορές και ταράχτηκα!
![]() ![]() Ναί γιατί; Κόβω λίγο την ροή του, στα 4/5 ή και στα 5/6. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300 λιτρα με φυτα! | chris z3 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 03-01-11 12:50 |
60 λιτρα Endlers με φυτα χαμηλων απαιτησεων!!! | konstantinaevros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 33 | 01-12-10 00:29 |
Νανο για γαριδες με φυτα!20 λιτρα :) | @@nikos@@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-12-09 11:44 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |
Νεο ενυδρειο 500 λιτρα | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 05-03-09 21:02 |