|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι προφανες οτι ολο αυτο δεν εχει καμμια θεση εδω μεσα. Δεν θα κανω καν διαλογο με τον συγκεκριμενο κυριο, ο οποιος οχι μονο κανει οτι κανει, αλλά δυστυχως διαδιδει εδω και αρκετο καιρο τα υβριδια αυτα, δινοντας τα κατα καιρους σε πετ σοπ (τα πουλαει τα χαριζει δεν με ενδιαφερει) οπου οπως ο ιδιος λεει, γινονται αναρπαστα. Παραθετω (απο τα ποστ του στο ΑΖ):
Παράθεση:
Για οσους ενδιαφερονται για τα τερατουργηματα του, μπορουν να γραφτουν (αν δεν ειναι γραμμενοι) στο Aquazone οπου εχει βημα (δεν το σχολιαζω) και επικροτειται απο πολλους (δεν το σχολιαζω) και να συζητησουν μαζι του, βοηθαω και στα ποστ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=38419 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=37817 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 18-06-10 στις 04:38 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΓΩ ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΝΩ ΣΚΕΤΟ
δε μ αρεσουν οι μπασταρδιες αυτα ειναι για τους επιστημονες αλλα ειναι κριμα
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι ο Αλεξανδρος πιστευω πως τα ειπε ολα σε λιγα μονο ποστ.
...και αυτο γιατι διαβαζοντας ξενα σαιτ και μιλοντας με αλλους χομπυστες ανα τον κοσμο σε βοηθαει να διαυρυνεις τους οριζοντες σου. Δεν ξερω αν σαν Ελληνες εχουμε μια προκαταλληψη στο να καταδικαζουμε και να κατακρινουμε καθε τι το διαφορετικο.Παντως αναμφιβολα ειμαστε στενομυαλοι. Και εγω με το δικο μου τροπο οσων αφορα αυτο το χομπυ εχω τα κολληματα μου και τη διαφορετικοτητα μου.Εχω εισπραξει και εγω μια απο τα ιδια οπως με το φιλο παραπανω και ας μην κανω επιλεκτικες αναπαραγωγες. Τα flowerhorn εχουνε μεχρι και δικη τους κατηγορια στα ξενα φορα και πολλες φορες καποια ψαρια πωλουνται για πολλα χρηματα.Καλως η κακος (δεν με αφορα) εχει περαση...πιστευω πως ολες οι ιστοσελιδες υπαρχουνε για να αντλει ο ενδιαφερομενος πληροφοριες.Αυτες οι πληροφοριες πρεπει να ειναι οτιδηποτε εχει σχεση με θεμα που ασχολειται η ιστοσελιδα και οχι επιλεκτικα, κραταμε τα ''καλα'' και πεταμε τα ''σαπια''. Δεν καταλαβαινω ειλικρινα γιατι τετοια χουντα.Και γω τωρα θα τα ''ακουσω'' που ''τολμησα'' να πω την αποψη μου... Μπαναρισμα στο διαφορετικο....- |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
που ειδατε τη χουντα ?
δε τα γουσταρουμε δε τα θελουμε αμα τα θελετε παρτε θα εχει και πολλα το παιδι να σας δωσει γουστα ειναι αυτα και αποψεις δε μπορουμε να γινουμε ολοι αμερικανακια ουτε επιστημονες αμα ειχατε ενα καθαροαιμο ροτβαιλερ θα το ζευγαρονατε με κουτσκαρ ? αφου κι εγω σκεφτομε να μπασταρδεψω δισκους με πλεκοστομους και ομορφια και καθαριοτητα 2 σε ενα wash and go (πλης και τσακις ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα εχω να σας πω. Το 90% των ψαριων που αγοραζετε απο τα pet shop εχουν υποστει γενετικές αλλαγες, απο δισκους μεχρι oscar, σε τι διαφερουν αυτα απο τα δικα μου? Και τι κανει εμενα τοσο ανεπιθύμητο ωστε να με κανετε banned? Υπαρχουν τετοιοι οροι στo forum που μπορειτε ετσι απλα να κανετε καποιον banned επειδη η αποψη του δεν σας αρεσει? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagvader : 18-06-10 στις 09:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον και παλι δεν με καταλαβες τι εννοω.Και εγω δεν τα γουσταρω καθολου και με απωθουν αλλα δεν με επιασε και υστερια ουτε ξεκινησα να κραζω απο το πρωτο μου ποστ!Αφου τα γουσταρει το παιδι ας ασχοληθει, οποιο τα γουσταρει ας ασχοληθει.Το αν ειναι σωστο η οχι να ασχολεισαι με αυτα τα ζομπι ειναι αλλη δουλεια και ολοι μας ξερουμε ποιο ειναι το σωστο και ποιο οχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ροτβαιλερ ειναι το μεγαλυτερο υβριδιο. Ατυχησες στο παραδειγμα...
![]() χαχαχαχαχαχα μαλλον δεν ξερεις καλα το ροτβαιλερ ειναι μια απο της καθαροτερες αρχεοτερες και κυριαρχες ρατσες
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ειναι να με χαρακτηριζεις Αμερικανακι επηδη προτιμαω καποιο αλλο ειδος απο τα χιλιααααδες που υπαρχουν και μαλιστα μονο στο γλυκο νερο καντο, ο αλλος τρελος επιστημονας, μια χαρα ειμαστε! ![]() Παράθεση:
![]() Απλα κανουμε ''μεταδοση λανθασμενης γνωσης'' ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν κάνουμε τους αστυνόμους εδώ. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε, αν τα καταφέρουμε τελικά, τις αξίες της κανονικής αναπαραγωγής και αξιοπρεπές διατήρησης των ειδών. Όσο εγωιστές και αν φαινόμαστε σαν ενυδρειόφιλοι, ίσως κάποια μέρα στο άμεσο μέλλον, τα μοναδικά ψάρια που θα ζουν να βρίσκονται σε ενυδρεία και όχι στους πραγματικούς τους βιότοπους που θα τους έχει μέχρι τότε μολύνει και καταστρέψει η ανθρωπότητα. Ε, τί? Έχω βαρεθεί δηλαδή τα χιλιάδες είδη ψαριών που υπάρχουν, και θα διατηρώ υβρίδια τώρα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σε αντιθεση με αυτο που εγραψα παραπανω, εσυ εν γνωσει σου αναπαραγεις ενα "ειδος" που δεν το ορισε η φυση με καποιο αλλο πραγματικο ειδος οπου συνανταται στην φυση. Το χειροτερο ειναι που διαδιδεις το αποτελεσμα τους! Αυτο απο μονο του ειναι τουλαχιστον αντιδεοντολογικο... Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε θα με ενοχλουσε τοσο εαν ζευγαρωνες 2 ειδη κιχλιδων... δε μου αρεσει καθολου που το ενα ειναι παπαγαλος
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παντως επειδη δεν ξερω κατα ποσο θα με "αφησουν" να βρικομαι αναμεσα σας ακομα.... σας δινω το αποτελεσμα μεχρι στιγμης... ![]() Εδω βλεπετε εναν αρσενικο της γεννας αυτης. Η φωτο ειναι προσφατη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagvader : 18-06-10 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχας, ανεφερες το 90% των ψαριων που βρισκονται στο χομπι το οποιο δεν ισχυει (και ναι, στεκομαι σε μια λεξη αλλα εχει μεγαλη σημασια).
Αυτα που ανεφερες ειναι οντως μεταλλαγμενα. Σε αυτο που διαφωνω καθετα μαζι σου (και θελω να πιστευω το 99,99% του φορουμ μας) ειναι οτι εσυ τα αναπαραγεις (και προφανως τα διαδιδεις) στο χομπι μας συνειδητα! Εγω σε αντιθεση προσπαθω να ενημερωσω τα μελη να ΜΗΝ παιρνουν τετοια ψαρια ωστε καποια μερα να απαγορευτουν (οπως εχει ηδη γινει σε καποιες χωρες). Δεν θα μπω στον κοπο να συνεχισω τον διαλογο για ενα τετοιο θεμα. Πιστευω οτι το μηνυμα που θελουμε να περασουμε εχει γινει αντιληπτο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην περίπτωση σου όμως, συναντούμε πλάσματα υβρίδια που τα έχουμε μόνο για σόου. Δεν εξυπηρετούν σε τίποτε. ¶ρα πώς δικαιολογείς το εγχείρημα σου? Όταν όλοι μας αγοράσουμε από μια παπαγαλίνα, τότε οι χρυσοδάκτιλοι επιστήμονες που καραδοκούν, θα προχωρίσουν και σε άλλες "έξυπνες μεταλλάξεις" ειδών. Το βρίσκεις αυτό φρόνιμο να γίνεται από κάθε άποψη? Μπορείς να σκεφτείς πόσο μπορεί αυτό το ενδεχόμενο να χαλάσει την ενυδρειακή κοινότητα? Είναι ποτέ δυνατόν ένα ενυδρειακό φόρουμ να επικροτήσει ένα τέτοιο γεγονός? Προσωπικά σου προτείνω αφού έχεις ήδη την εμπειρία, να αναπαράξεις δύσκολα αληθινά είδη ψαριών. Θα είμαι ο πρώτος που θα επικροτήσει το αποτέλεσμα σου. Σκέψου αυτά που σου έχω πει. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι μπορει δηλαδη να εξυπηρετει ενα ψαρι ενυδρειου? Ενας wilg caught δισκος για παραδειγμα?Ουτε να τον αναπαραξεις δεν μπορεις! Γιατι ενας αγριος πιασμενος δισκος λοιπον δεν αντιμετωπιζετε σαν ενα king kamfa μου εξηγεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
αλλο μεταλλαγμενα..ή επιλεκτικα αναπαραγμενα (κατι για το οποιο ειμαι επισης αντιθετος) και αλλο η "μειξη" διαφορετικων ειδων. κυριοι και κυριες οταν με τοσο σθενος υπερασπιζομαστε την αποψη μας....ας ξερουμε τι γραφουμε τουλαχιστον.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶λλο το ένα, άλλο το άλλο. Η απάντηση και λογική μου βρίσκεται στη δεύτερη παράγραφο της πρώτης μου δημοσίευσης. Αν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς, πολύ σύντομα δεν θα υπάρχουν "αυθεντικά είδη στα ενυδρεία μας". Αυτό φοβάμαι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και καποιοι που εδω χαρακτηριζονται χουντικοι και λογοκριτες.....θα ειναι υπευθυνοι (αν το καταφερουν) ως ενα βαθμο για να μπορειτε να εχετε στα ενυδρεια σας και καποιο ψαρι που καποτε εφτιαξε η φυση και οχι εμεις.... αναλογιστειτε μερικα πραγματα πριν γραψετε και εχετε μια υποσημμειωση στο μυαλο σας ΖΩΑ ειναι...δηλαδη ζωντανα...οχι συλλογη γραμματοσημων!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και Δημοκρατικοτατο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σου απαντησει ο Τολης συγκεκριμενα σε αυτο..
αλλα ενα φορουμ δε δημιουργειται γιατι ειναι το "απανθισμα" της δημοκρατιας (μια λεξη παρεξηγημενη που μας "εφαγε" πολλες φορες γιατι χασαμε τα ορια της).... εχει μια πολιτικη το φορουμ αυτο και ο Τολης το διατυμπανιζει καθε φορα...ποτε δεν ειπε οτι εχει φτιαξει το πιο δημορατικο φορουμ. οποιος θελει μπαινει ...κανεις δεν εξαναγκαστηκε. επειδη εχουμε δημοκρατια λοιπον υπαρχουν και αλλα φορα να μη banαριστει ο φιλος.....αν ο Τολης κρινει οτι το εγχειρημα ειναι εναντιον της γραμμης που ακολουθει το φορουμ..τοτε πραττει αναλογα. ειναι σαφες νομιζω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν νομιζω να λεει καπου στους κανονες του φορουμ Απαγορευεται η εγγραφη μελων οπου διατηρουν υβριδια στα ενυδρεια του . Σε αντιθετη περιπτωση θα διαγραφοντε οριστικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλά, από μωρό καπνίζεις εσύ? Κακό παράδειγμα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το φορουμ και ο Τολης εοχυν συγκεκριμενη γραμμη και κανεις δε μπορει να πει οτι αυτο δεν λεγεται και ξεκαθαριζεται σε ΚΑΘΕ ευκαιρια...εξαλλου γιαυτο και ο τολης και εμεις αναφεραμε τη θεση αυτη ξανα σε αυτη την περιπτωση. υπαρχει ενα μπανερακι πανω πανω στο φορουμ. δε το εχεις δει ποτε ????????????????????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apolemichthys Trimaculatus σε κύβο 70x60x60(cm)??? | panosb | Reefsafe | 7 | 05-01-09 17:06 |
blood parrot cichlid fish | DIMITRIS_cy | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-06-08 02:21 |
Nutrafin Blood Worms | crazyio | Bettas | 2 | 02-01-07 09:56 |
Blood Red Jewel (Cichlids) | giannisg | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 15-05-06 16:19 |
Red Parrot | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 18-01-06 22:35 |