|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μπορειτε να καταλαβετε αν ειναι οντως ζευγαρι?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα...για 2 θηλυκα τα βλεπω...εκτος αν ειναι πολυ πολυ μικρα.....(δε μπορω να καταλαβω το μεγεθος συγκριτικα με κατι αλλο)
υ.γ. μεταφερω το θεμα σου στη σωστη κατηγορια
|
|||
|
|||
![]()
Προσπάθησε να βάλεις πιο καθαρές φωτό και πες μας τι μέγεθος έχουν.
Στη 2η θα μπορούσε να είναι αρσενικός, αν είναι μικρά ακόμη. |
|
||||
|
||||
![]()
οταν το ραχιαιο ειχε κανει τον χρωματισμο του (το οποιο φαινεται στην 2η φωτο) θα επρεπε να εχει δειξει και την ουρα του , το οποιο δεν δειχνει !
ειναι και τα δυο θηλυκα |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι ζευγάρι, το δεύτερο είναι το αρσενικό.
Φρόντισε να έχεις κάποιο ξύλο ή πέτρα για να μπορέσουν να κάνουν την φωλιά τους μόλις τα "βρουν" Καλές γέννες!
|
||||
|
||||
![]()
το σωσαμε τωρα το παιδι!
![]() λοιπον βλεπω στην πρωτη φωτο την κοκκινη κοιλια που δεν υπαρχει στο 2ο...και ειναι μια ενδειξη αρσενικου η ανυπαρξια της....αλλα οπως ειπε και ο αλλος φιλος.....δεν εχει δειξει ακομη η ουρα...και οσα κριμπς περασαν απο τα χερια μου (αρκετες δεκαδες) ποτε μα ποτε δε συναντησα αρσενικο χωρις να εχει την ουρα σε σχημα ρομβο απο ενα μεγεθος και μετα... ειναι πολυ σημαντικο να μαθουμε την ηλικια των ψαριων. απο εκει και περα Αλεξ πες μας τη σκεψη σου πιο αναλυτικα..μπας και βρεθει μια ακρη.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οι καλυτερες που μπορεσα να βγαλω ειναι αυτες...μια ωρα τα κυνηγουσα...
τι λετε? |
|
|||
|
|||
![]()
Ζευγάρι είναι πιστεύω, όλα καλά, αριστερά ο κύριος, δεξιά η κυρία.
Περίμενε όμως και τους γκουρού, εγώ είμαι αρχάριος στα κριμπς. |
|
||||
|
||||
![]()
γκουρου τι λετε τελικα?ζευγαρι?
|
|
||||
|
||||
![]()
γκουρού δεν είμαι αλλά εγώ το πα από την αρχή ότι μου φαίνονται για ζευγάρι, ο χρόνος θα δείξει
|
||||
|
||||
![]()
στην 1η και 3η απο τις νεες φωτο φαινεται ο ρομβος που εχει αρχισει να σχηματιζεται....λιγο στρογγυλεμενος αλλα ρομβος περισσοτερο παρα τριγωνο...καιτ που δε φαινοταν στην αρχικη φωτογραφια...να σου ζησει το ζευγαρακι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζευγαρι endllers? | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 07-12-09 08:41 |
ΖΕΥΓΑΡΙ KRIBENSIS | angelos7577 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 22 | 03-02-09 15:37 |
Εχω ζευγαρι ? | imichal | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-12-08 09:24 |
Ζευγαρι! | Steve | Δίσκοι | 10 | 04-02-08 19:40 |
Ειναι ζευγαρι τα ram? | GFON | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 23-12-05 20:58 |