|
![]() |
#1 |
Ta fwta sas parakalw!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() geia se olous!molis apekteisa to proto mou enudreio ena juwel 260L kai thelw na to ksekinisw siga siga.Mporei na mou pei kapoios ti ammo na parw kai posa kila peripou?Akoma thelw na mathw to filtro pou exei apo tin mana tou einai kalo i na valw akoma ena k ti markas?Na ksekinisw ta vasika gia arxh k meta vlepoume
![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 5100
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς σας βρείκα!
------------------------- Κανένας να απαντίσει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jacob : 08-10-08 στις 17:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια θες να βαλεις μεσα??θες να το κανεις κ φυτεμενο??πες μας τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου για να σου απαντησουμε συγκεκριμενα.πχ αλλο υποστρομα θα βαλεις αν θες να το κανεις φυτεμενο αλλο για ταγκανικα κ.ο.κ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι για φυτεμένο λέω και αν έχεις και να μου προτείνεις φυτά τα οποία είναι ανθεκτικά γιατί δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις.Οσο για ψαρια λεω να βαλω αφρικανικες κιχλιδες μαλαουι.Αν εχεις να μου προτεινεις κατι δεκτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα φιλε!!! θα σου πω λιγα πραγματα λογο εμπειριας μιας και εχω κιχλιδες μαλαουι... μπορεις να βαλεις αμμο χαλαζιακη , η θαλασσης, οτι σου αρεσει... πρεπει να μαζεψεις πολλες πετρες η να αγορασεις απο μαγαζι, πριν την αμμο πρεπει να βαλεις φελιζολ στον πατο του ενυδρειου και ολες της πετρες αφου αποφασισεις πως θα τις βαλεις να τις κολλησεις με ενυδρειακη σιλικονη. το νερο σου πρεπει να ειναι σκληρο και το φιλτρο σου να γυριζει το νερο 4-5/ωρα... απο φυτα δεν μπορεις να βαλεις πολλα γιατι αναλογα με τις κιχλιδες οι περισσοτερες τα τρωνε... θελεις ανθεκτικα φυτα.... αν ξεχασα κατι ρωτησε με... αν πας και διαβασεις παλια ποστ για κιχλιδες θα βρεις οτι θελεις... αλλιως εδω ειμαστε ολοι...
|
|