|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι το juwel vision 260...
------------------------- Τελικα το αλλαξα και πειρα το 2028!Πιστευω να ειμαι οκ...Πιο μεγαλο απο αυτο δεν ειχε..μετα πηγαινε στο 2080 που ξεφευγαμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jacob : 11-10-08 στις 13:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλη συνεχεια και οτι θελεις να ρωτας... γιατι ετσι γλυτωνεις ευρω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!Μπορει να μου πει καποιος που μπορω να βρω πετρες εκτος απο τον Ερμη γιατι αυριο ειναι κλειστα εκει και τις βιαζομαι?ευχαριστω
![]() ------------------------- Kανεις? ------------------------- Kανεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jacob : 24-10-08 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η υπομονη ειναι το μεγαλυτερο προσον του χομπυστα
![]() ΥΓ δυστυχως δεν ανακατευομαι με νταμαρια
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φιλε το ξερω αλλα θα ειμαι αθηνα για μικρο χρονικο διαστημα λογω σπουδων!Αν καποιος γνωριζει να απαντησει!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|