|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια και αλλο θανατο ειχα σημερα....πεθαναι το ενα τιγρακι...και σημερα στεναχωρεθηκα κιολας,γιατι τα εκανα ολα καθε μερα οπως ειπατε...και νερο 50%αλλαζα και λιγη τροφη εβαζα κτλ.....μηπως υπαρχει περιπτωση να τσακωθηκαν μεταξυ τους...γιατι και ενα φυτο ηταν βγαλμενο το πρωι και λιγο φοβισμενα εμοιαζαν...α και παλι δεν ειχε τα σημαδια που μου ειχατε πει για ασθενεια.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εκανες και αυτα προφανως θα ειχανε πεθανει ολα μεχρι τωρα....αντιχλωριο φανταζομαι εβαζες και προσεχες τη θερμκρασια του νεου νερου... χωρις τεστ αμωνιας βαδιζουμε και στα τυφλα...αν ειχες μεγαλη συγκεντρωση αμμωνιας και το 50% αλλαγη δεν αρκει....και το στρες σε τοσο μικρο ενυδρειο ειναι εντονο.....
καλυτερα να δωσεις τα ψαρια το συντομοτερο...εξαλλου θα τα δωσεις αργοτερα ουτως η αλλως...και να ξεκινησεις απο την αρχη σωστα... αν οχι ελα οποτε μπορεις να σου δωσω αλλη μια δοση μπολι...
|
||||
|
||||
![]()
ναι και αντιχλωριο εβαζα και η θερμοκρασια ηταν παντα σωστη......οσο για το μπολι πες μου ποτε μπορεις και θα πεταχτω.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την αποψη μου, και να με διορθωσετε αν κανω λαθος, επιδη δεν εχεις βρει την κυρια αιτια του προβληματος που σκοτωνει τα ψαρια σου,(μπορει και τα ψαρια σου να ηταν αρρωστα) να ξανα αρχησεις απο την αρχη. Πριν βαλεις βακτηριδια, αλλαξε 80% νερο, αντιχλωριο, αστο να στρωσει παλι για 10 μερες, βαλε και τα βακτηριδια (θα εχεις δωσει τα ψαρια βεβαια), ξανα κανε τα τεστ και απο κει δες αν ειναι ενταξει. Η μπορεις να βγαλεις ολο το νερο, να ξανα πλενεις το χαλικι η την αμμο η οτι εχεις βαλει κατο (αλλα θα χασεις πολλα βακτηριδια ετσι και θα ξανα στρωσεις για 20-30 μερες).
Περιμενε να απαντησουν η πιο εμπειροι γιατι μπορει και να μη χρειαστεις να πας τοσο βαθια. Εγω δεν ειχα τοση καλη εμποιρια με τα καρχαριακια. Ηταν τα πρωτα μου ψαρια στο ενυδρειο, και οταν εβαλα αλλα ψαρια αρχισαν να ψοφησουν σιγα σιγα, και σε 5-6 μερες ειχανε πεθανει. Ειχα αλλαξει νερο, φαρμακα, βιταμινες. Τιποτα. Ενο τα αλλα ψαρια ηταν μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω να χρειαζεται να μπει παλι στη διαδικασια.μαλλον πεθαναν επειδη ηταν αστρωτο.αν εννοειτε τα παγκασιους στρεσαρονται ευκολα και θελουν και λιτρα περα απο τις σωστες παραμετρους νερου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΗΠΩΣ...? | tsagod | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 15-11-07 01:37 |
μηπως neon ? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-07 02:04 |
μηπως ειναι fin rot? | Πάνος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 02-04-06 13:33 |
μηπως εμπλεξα; | leonidas | Bettas | 18 | 29-05-05 16:19 |
Ειναι αρρωστο(gourami) και θελει θεραπεια? | xrele24 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 24-01-05 20:23 |