|
||||
|
||||
![]()
για να μην τραβηξει,εχω τη λυση...μου κανεις αλε -ρετουρ τα εισητηρια,και με φιλοξενεις για 3 μηνες...........και εγω θα σου τα φτιαξω ολα........οκ..?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω κανένα πρόβλημα ομως εσύ έρχεσαι;;;;;;;;;;;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klaz : 28-09-06 στις 15:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ Klaz,
για να μην περιμένει η φίλη μας μέχρι του χρόννου μήπως θα ήταν καλή ιδέα να φωτογραφήσεις την συνδεσμολογία που έχεις στο δικό σου σύστημα και να γράψεις πάνω τις ονομασίες. Έτσι και χρόνο θα κερδίσει και λάθος αποκλείεται να γίνει. Και θα ξεστραβωθούμε και οι υπόλοιποι...Τι λές; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..ναι μολις βρω χρονο στο σπιτι..γιατι οχι..αν και νομιζω οτι κατι τετοιο ηδη το εχει ο σωτηρης......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε να παρακαλέσουμε τον φίλο μας τον Σωτήρη να μας το παραθέσει σαν υπόμνημα.
|
||||
|
||||
![]()
Κανείς ρε παιδιά δεν έχει την διαθεση λόγω ζέστης φαίνεται να καθήσει στον υπολογιστή απέναντι και να μας γράψει τελικά ενα προς ένα βήμα πως θα το βάλουμε σε λειτουργία μιας και καταφέραμε να το έχουμε.
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον,το ηλεκτροδιο(εκεινο το μακρυ κιτρινο πλαστικο..)να φροντισεις η μυτη του κιτρινου να ειναι παντα υγρη..!!!!)και να το καλιμπραρεις(δηλαδη να το βουτηξεις στο διαλυμα που ειχε μαζι του ο κοντρολλερ(εκεινο το φακελλακι ειναι,και ακολουθησε τις οδηγιες..)αφου τον βαλεις στο ρευμα.το καλιμπραρισμα ειναι οτι η ενδειξη που θα σου δειχνει ο κοντρολλερ θα ειναι η ακριβης.αφου τελειωσεις το ξεπλενεις με νερο,και συνεχιζεις να το διατηρεις υγρο...αν θελεις βαλτο μεσα στο ενυδρειο στη θεση που θα το εχεις μονιμα....στη συνεχεια αφου εχεις προμηθευθει το σουκου που λεγαμε,βιδωσεις το ηλεκτροδιο στον κοντρολλερ(εκεινο το ασημενιο μετα απο μια στροφη θα κανει κλικ..)στη συνεχεια βαζεις το σουκου που αγορασες στη μπριζα,και πανω του το μαυρο κουτι του κοντρολλερ....(αληθεια εχεις ηλεκτρομαγνητικη πανω στα μανομετρα σου......?)..........
to be continued.... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχω.... ευχαριστώ μηστερ γκλαζ.....χαχαχα ευτυχώς που σε έχουμε και σενα αλιώωωςςςςς..... βαψτα μαυρα κυρ χαραλαμπε.....που λεει και μια παροιμια. Και λίγα αστεια να περνάει η ώρα μαλλον η΄ζέστη, μιας έχει κάψει εδώ.
Ευχαριστώ Κώστα μου, θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου ...
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μην παρεξηγηθω κιολλας... Δεν ειχα ποτε sms 122, απλα διαβαζω τις οδηγιες... Παντως δεν ειναι τιποτε δυσκολο. Κανε αυτα που λεει ο κλαζ και θα εισαι οκ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξυ θα ακολουθήσω τις οδηγίες του φίλου Κώστα και θα σας ενημερώσω ή θα ζητήσω επιπρόσθετες οδηγίες. Ευχαριστώ
|
|||
|
|||
![]()
Επιτρέψτε μου να κάνω μία ερώτηση-διευκρίνηση: Αν έχεις 220 ρεύμα και ο controller είναι από USA, δλδ 110, μάλλον χρειάζεσαι μετασχηματιστή από 220 σε 110 αμερικάνικου τύπου. Την επιπλέον πρίζα σούκου την τοποθετείς στην έξοδο του controller για την ηλεκτρομαγνητική. Έτσι δεν είναι;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια Sms122 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 28-03-06 00:02 |
Μπλε σφουγγάρι ξανά | sakis345 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 30-05-05 22:58 |
Ξανά cryptocarium | manosdr | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 06-09-04 05:33 |