|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το φως να ξερεις οτι τα 6500 κελβιν ειναι οτι πρεπει για τα φυτα.Τωρα στο οικονομικο αναλογα που φτανει η τσεπη σου και στο αν πιανουν τα χερια σου στις κατασκευες.
|
|||
|
|||
![]()
Πιανουν απο αρκετα εως πολυ...
Ηδη εχω αλουμινενια μπαρα 40 cm μηκος, 12 cm πλατος με πλεξι μπροστα συρταρωτο απο μια παλια κατασκευη. Ποσο να μου πανε τα λεντ αγορα μαζι με τροφοδιτικο; αντε και η βαση στηριξης της κατασκευης.... Περα τα κελβιν, απο φασματα τι να παιξω; λευκο σκετο; κανα ροζ μαζι; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λεντ ειναι τζαμπα(μιλαω για Κινα).Απο κελβιν παιζεις με 6500,10000,και φουλ σπεκτρουμ για φυτα.Η δυναμη στα 6500.Δλδ αν εχεις 10 λεντ βαζεις 5 6500 3 10000 2 φουλ σπεκτρουμ.
|
|||
|
|||
![]()
Ολοκληρωθηκε και το φωτιστικο. 15w λεντοταινια απλή κολλημενες κατω απο το καπακι (πανω σε αλουμινιο). 6500 κελβιν ολα τα λεντ. Εχθες ανεβασε νιτρωδη κοντα στο 2 και απο νιτρικα στα 20. Αμμωνια 0. Εμφανιστηκε και ο πρωτος λαθρεπιβατης σαλιγκαρος. Ευτυχως οχι apple.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στρωθηκε το φιλτρο. Ολα μηδεν και νιτρικα 30. Τωρα τι βαζουμε; Γαρίδες ακομα οχι. Οποτε τι; καμια ιδέα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι να βάλεις ζωντανά συνεχίζεις να βάζεις τροφή,
και κάνε και καμια αλλαγή. Πριν βάλεις ζωντανά, τη τελευταία στιγμή θα κάνεις αλλαγή 90%+. Οι αλλαγές πάνα με νερό αποχλωριομένο και ίδια θερμοκρασία με του ενυδρείου
|
|||
|
|||
![]()
Αν υποθεσουμε μια συνθεση με 3 γκαπυ και λιγες γαριδες amano.... Πως ακουγεται; Παντως απο φαι συνεχιζω κανονικα και πλέον αλλαζω και καθε τρεις μερες 30% νερο. Βλεπω πως πεφτει αρκετά η ροη στις 3 μερες και το βαμβακι επανω ειναι καφε. Φυσικα το αλλαζω. Να πω πως εχω εντοπισει 5 σαλιγκαρια εως τωρα αλλα μικρα ακομα για να δω τι ειναι. Ο συγχομπιστας που μου εδωσε φυτα μου ειπε πως πιθανον ειναι helena...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Low Tech (εν δυνάμει high tech) | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 06-10-16 08:52 |
Low-tech φυτεμένο | xrusec13 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 15-11-11 13:00 |
Hi-tech sump | ilias8573 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 02-01-10 18:52 |
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. low tech | chemical mac | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 21-12-09 01:08 |
low tech - low maint | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 17-12-08 14:04 |