|
|
||||
|
||||
![]()
... αν θέλεις τη γνώμη μου, μη ξοδεύεις ενέργεια και χρήματα στα φάρμακα...
Ψάξε στο φόρουμ, βάλε καμιά αγγελία αν χρειαστεί, να βρεις σκουλήκια γκρίνταλ. Διάβασε στα υπομνήματα πως διατηρείς και πολλαπλασιάζεις την αποικία. Πρέπει να φάνε τα ψαράκια σου να καρδαμώσουν... Ψοφολογάνε από την πείνα... |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενα βρίσκεται σε πολυ ασχημη κατασταση και δεν νομίζω πως θα μπορεσει να φαει για αυτο ρωταω
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ειμαι της αποψης να φανε πρωτα. Αλλιως, δεν προκειται να αντεξουν και πολυ. Ακομα και ενδοπαρασιτα να εχουν, μη νομιζεις οτι δεν τρωνε (απο προσωπικη παρατηρηση τουλαχιστον), ασχετα αν εχουν μαζεμενη κοιλια.
Απο προσωπικη παρατηρηση, επισης, δεν εχω δει dwarf puffer να μην τρωει bloodworms. Τωρα αν δεν ειναι καλη η συσκευασια σου, ειναι και αυτο μια πιθανοτητα. Αν δεν εχεις και αλλη τροφη για να τσεκαρεις, συμπερασμα δε θα βγει. Κατι ακομα που εγραψε πιο πανω, ειναι οι καλες συνθηκες νερου. Θα μου πεις, στο petshop θα ειχαν καλυτερες? Θεωρω πως οχι. Αλλα φροντισε να ειναι οσο πιο αψογες γινεται, ωστε να συνηθισουν στο νεο περιβαλλον τους.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για την απαντηση.Το ενα τρωει τα bloodworms απλα οχι ασταματητα. Θα παρω ζωντανη τρωφη απο εβδομαδα (μαλλον white worms ) αλλιως αλλη κατεψυγμένη τροφή .
|
|
|||
|
|||
![]()
υπάρχουν δεκάδες αποικίες grindal στην περιοχή σου κ σίγουρα θα μπορεί κάποιος να σου δώσει μπόλι ή ακόμη κ μερικά σκουλήκια για να δεις αν θα τα φάνε.
είναι Τρίτη κ θα περιμένεις από βδομάδα ??? θες να σου στείλω αύριο με courier την μισή αποικία grindal (την άλλη μισή θα την στείλω αλλού ![]() είναι αγαπημένα ψαράκια τα puffer κ είναι κρίμα να ταλαιπωρούνται για ένα τόσο απλό θέμα |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω αλλα μάλλον δεν θα χρειαστεί. Το ενα δυστυχώς το εχασα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινούριο ενυδρείο dwarf puffer | panayiotisdr | Άλλα ψάρια Ασίας | 10 | 04-03-14 06:42 |
σκεψεις για dwarf puffer | kgf12345 | Άλλα ψάρια Ασίας | 99 | 29-06-13 19:01 |
dwarf puffer | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-12-09 18:05 |