|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια.φιλε ταγκανικα εχεις δικιο απλα εγω ξερω για την πρασινη αλγη.η καθε λεει κανει τον κικλο της κ φευγει.κ την καφε δηλαδη την θελουμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου όλη η πλάτη έχει καφέ άλγη,η πέτρες μαύρη και πράσινη.......παίζουν πολλά ρόλο!Εσένα που έχει πιάσει καφέ άλγη;
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε ταγκανικα στο δικο μου εχουν οι πετρες κ βλεπω κ στην αμμο
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο σημείο που εμφανίζεται,έχει κυκλοφορία;
Υ.γ.Βέβαια είναι και καινούργιο το ενυδρείο και είναι λογικό. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αμε..ο κυκλοφορητης με την κλησει που εχει για να χτηπαει στην απεναντη γωνια χτηπαει κ εκει.εχω διαβασει οτι κανει τον κικλο της κ φευγει.εντομεταξη αυξησα κ την ωρα του φωτησμου γιατι διαβασα οτι παιζει κ αυτο ρολο.μεχρη τωρα αφου δεν ειχα ψαρακια τον ανηγα 2 με 3 ωρες την μερα απο προχθες τον ανηγω κανονηκα 10 ωρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θα ήταν ένα 8ωρο,μπορεί να οφείλεται και σε αυτό!
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ κ 8 ωρες καλα ειναι.να σε ρωτησω κ κατι ακομα?κατω απο τις πετρες πως μποροθμε να βελτιωσουμε την κυκλοφορια?να βαλω τον κυκλοφοριτη να χτηπαει στοις πετρες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος απο φιλτρο | pana | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-11-15 13:35 |
Φιλτρο αμμου | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-03-08 18:30 |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |