|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ.
Το ενυδρείο είναι 125 λίτρα - 81cm x 36cm x 50cm (Π x Β x Υ). Για την εισαγωγή νέου ψαριού, είναι σκόπιμη η αναμονή; Πέραν του αισθητικού, υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω Veiltail ή Ryukin (ή και Oranda πάλι, απλά θέλω να ξεχωρίζουν). |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε όποιο είδος θες από αυτά τα ψάρια, ότι σου αρέσει
![]() Οι διαστάσεις δεν κάνουν για COMMON/COMET. Επίσης για το αλάτι , τα 30 γρ δεν έκαναν τίποτα, 350-400 γρ σε αυτό το ενυδρείο. Προσοχή μετά όμως στην αφαίρεση αλλά και στις αλλαγές, το αλάτι πάντα πολύ καλά διαλυμένο πριν μπει στο ενυδρείο, και στις αλλαγές να έχει μπει πρώτα στο φρέσκο νερό της αλλαγής, όχι μετά την αλλαγή. Στη περίπτωση σου όμως τώρα δεν χρειάζεται, ούτε προληπτικά. Η καλύτερη πρόληψη είναι τακτικές και καλές αλλαγές νερού, μη τις τσιγκουνευτείς ή αμελήσεις ποτέ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι πάμε καλά. 0 αμμωνία και νιτρώδη, 3ppm νιτρικά (αλλαγή νερού γύρω στο 25% έγινε το Σάββατο), οι ένοικοι δείχνουν ζωηροί και ορεξάτοι:
Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι,
όμορφα δείχνουν ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγγάρια ''λαθρεπιβάτες'', σε ενυδρείο που στρώνει | AGGELOSAR | Σαλιγκάρια | 4 | 29-10-16 16:06 |
Διατήρηση φυτών σε ενυδρείο που στρώνει | nospanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 15-09-13 20:58 |
Θαλασσινό Ενυδρείο σε 2 Μέρες? | aggelospgr2010 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 19-02-10 21:23 |
Σε πόσες μέρες στώνει με μπόλι; | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-06-09 20:04 |
Νέο ενυδρείο: Πόσες κιχλίδες, ποιές, σε τι αναλογίες ? | mmbuna | Malawi | 9 | 12-06-04 04:18 |