|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα νοτιοαμερικάνοι φίλοι μου!
το θέμα είναι επίκαιρο για μένα ![]() και έχω κάποιες ερωτήσεις λοιπόν: -Τη τυρφη κηπουρικής που και πώς τη βράζουμε? (τη διαδικασία) μπαίνει και νερό κατα το βράσιμο ή σκέτη για να φύγει η υγρασία ? -επειδή δεν έχω βαρέλια κ δοχεία προετοιμασίας, μπορώ να τη βάλω κατευθειαν στο φίλτρο,έστω σε μικρή ποσσότητα αρχικά? (fluval 406) έννοείται σε καλτσα,ενυδρειακα βαμβάκια κλπ
__________________
![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Δεν την βράζεις,
την βάζεις σε κάποιο φίλτρο στο βαρέλι προετοιμασίας για 12 ώρες και πάνω. Μεσα στο ενυδρείο θα έχεις διακυμάνσεις
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τύρφη κηπουρικής σε ενυδρείο | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-10-16 17:16 |
Τύρφη | kospets | Δίσκοι | 4 | 25-01-12 14:57 |
Τύρφη | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-02-09 00:47 |
Τύρφη. | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 01-07-08 13:04 |