|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε άφοβα ,επιλεκτική αναπαραγωγή είναι έτσι κι αλλιώς της άγριας που καφετίζει. Ενδεχόμενος να κουβαλούν γονίδιά απο ghost,αλλά και πάλι νο προμπλεμ,τάιζε και καροτακι,μπορεί τυχαίο γεγονός ,αλλά στις δικές μου είχε βοηθήσει για περισσότερο κόκκινο,καλή αρχη
|
|||
|
|||
![]()
μπόλι για το φιλτράκι του γαριδάδικου θα πάρω από το 60λιτρο.
αν ρίξω το φιλτράκι στο 60λιτρο χωρίς όμως να λειτουργεί θα "πιάσει" ή βιολογία ή θα υπάρχει πρόβλημα λόγω του ότι δεν θα κυκλοφορεί το νερό ? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρεπει να λειτουργει.
|
|||
|
|||
![]()
προς το παρόν το έβαλα μπροστά στην έξοδο του spraybar οπότε υπάρχει κάποια κυκλοφορία.
θα φροντίσω να το βάλω σε λειτουργία. καθάρισα το εσωτερικό φίλτρο σήμερα μιας κ έβγαλα το μπόλι. έχω κρατήσει όμως το "βρώμικο" νερό με ότι βιολογία υπάρχει σε ένα μπολ με καθαρή ελαφρόπετρα. τι πρέπει να κάνω ώστε να αντέξει μέχρι το Σάββατο για να το ρίξω στο καινούριο ενυδρείο ? |
|
||||
|
||||
![]()
πηγή αμμωνίας, οξυγόνο και κυκλοφορία.
Βάλε μια αεραντλία με την αεροποετρα μέσα στην ελαφρόπετρα. Το βρώμικο νερό δεν θα κάνει και πολλά
|
|||
|
|||
![]()
τελικά έφτιαξα ένα "σχεδόν ενυδρείο".
20 λίτρα αλλαγή από το 60άρι, τα φυτά που έστειλε ο energy52 (Θέμη ευχαριστούμε πολύ ![]() αν ήταν μεγαλύτερο το κουτί, ένα 5κιλο για βυθό θα ήθελε κ έτοιμο για ψάρια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα φυτά που θα μπουν είναι Bacopa australis, Lobelia cardinalis mini, Alternathera reinecki mini, Fissidens fontanus, Riccia fluitans (στην επιφάνεια) κ ίσως Sagittaria subulata.
η στάθμη του νερού θα είναι ~29εκ αρκούν τα 920lumens που βγάζει η λάμπα ή να πάρω μεγαλύτερη ? η λάμπα είναι 6500Κ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος σε 40λιτρο | rastafarian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-11 13:37 |
guppies σε 40λιτρο | platy | Ζωοτόκα | 23 | 28-12-09 11:49 |
Σκαλαρι με τι??? και τιγρακια σε 40λιτρο?? | andrew_dh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 14-03-07 22:22 |